Piraty?
- vinylpiotrek
- Robert007Lenert
- Kontakt:
-
Re: Piraty?
Robert007Lenert pisze:No wlasnie o tym pisalem. Pirat to pirat i nie ma lituj.
A co robić ze sprzedawcami.............też nie ma lituj

- Robert007Lenert
- Kontakt:
Piraty?
Jak kupujesz pirata z pelna swiadomoscia to nic. Jak ktos wciska pirata jako oryginal...to sam pomysl.
-
Przeważnie cena jest bardzo okazyjna. Jeśli oryginał kosztuje kilka stówek (lub nawet więcej) a tu nagle pojawia się okazja za 80zł to znaczy, że coś jest nie tak...eenneell pisze:A po czym poznać "pirata"?- tzn. czy ma jakieś znaki "szczególne"
- vinylpiotrek
- krolix
Przytoczyłem pełny cytat. Po prostu zedytowałeś swojego posta w czasie kiedy pisałem odpowiedź. Ręce opadają przy takim "poziomie" prowadzenia dyskusji...Darek pisze:Jesli mnie przytaczasz to calosc a nie to co chcesz Napisalem Fan Press a w nawiasie Fan Club bo to mozna jednakowo odebrac w zaleznosci jak kto bedzie chcialkrolix pisze:fan press"
Piraty?
To teraz pokazales poziom. Mozesz pokazac post ktory edytowalem i poprawialem. Jakos go nie widze. Wiec naucz sie czytac i musisz zaczac rozumiec co czytasz i nie wprowadzaj nikogo w blad. Jesli edytujesz i zmieniasz to pojawia siie napis ze bylo edytowane. Wiec koncz wasc ta dyskusje bo niemam zamiaru udawadniac kto ma racjekrolix pisze:Przytoczyłem pełny cytat. Po prostu zedytowałeś swojego posta w czasie kiedy pisałem odpowiedź. Ręce opadają przy takim "poziomie" prowadzenia dyskusji...
*edit* nie odpowiadaj mi bo i tak nie odpisze (chyba ze mnie do tego zmusisz)
- krolix
Piraty?
Napisałeś posta o 23.05, ja zacytowałem jego treść i opublikowałem swojego o 23.11. W międzyczasie kiedy pisałem posta ty edytowałeś swojego stąd w cytacie brak części twojej wypowiedzi, którą widać teraz. Dobrze o tym wiesz i palisz głupa. A jeśli utrzymujesz, że nie wiesz co zrobiłeś to oznacza, że albo byłeś pod wpływem albo jesteś przypadkiem klinicznym wymagającym pilnej konsultacji.
Wypraszm sobie takie stwierdzenia. Przypadek kliniczny to raczej jest po twojej stronie bo nie potrafisz nawet odpowiednio czytac i rozumiec co czytasz (patrz powyzej). Glupca to ty palisz nie ja. Po pierwsze nie edytowalem swojego posta i nie zwalaj tego na mnie. Powinienes bardzie kontrolowac to co czytasz i jak odpisujesz. Przekroczyles pewna granice. Prosilem nie odpisujkrolix pisze:Napisałeś posta o 23.05, ja zacytowałem jego treść i opublikowałem swojego o 23.11. W międzyczasie kiedy pisałem posta ty edytowałeś swojego stąd w cytacie brak części twojej wypowiedzi, którą widać teraz. Dobrze o tym wiesz i palisz głupa. A jeśli utrzymujesz, że nie wiesz co zrobiłeś to oznacza, że albo byłeś pod wpływem albo jesteś przypadkiem klinicznym wymagającym pilnej konsultacji.
- vinylpiotrek
- jopp
- Gramofon: Technics SL-Q2
Jeśli zmiany są krótko po napisaniu to nie pojawia się informacja o edytowaniu. Sam nie raz edytuje, gdy znajdę np literówkę jednak informacja o edycji najczęściej nie pojawia się.Darek pisze:(...) Jesli edytujesz i zmieniasz to pojawia siie napis ze bylo edytowane...
Nie wazne. W kazdym badz razie post nie edytowalem. Jesli chce ktos porozmawiac to na PW a nie tutaj vinylpiotrek ma racjejopp pisze:Jeśli zmiany są krótko po napisaniu to nie pojawia się informacja o edytowaniu. Sam nie raz edytuje, gdy znajdę np literówkę jednak informacja o edycji najczęściej nie pojawia się.Darek pisze:(...) Jesli edytujesz i zmieniasz to pojawia siie napis ze bylo edytowane...
- Cyberbob
- Gramofon: Thorens TD160
Pirat na 100%, to czemu tylu chętnych za taką cenę ? http://allegro.pl/led-zeppelin-1-turquo ... 02809.html
Thorens TD160, AudioTechnica AT150MLX, JVC A-X9, Pioneer HPM40 / Dual 1229, AudioTechnica AT440MLa, Pioneer SA-8800, B&W DM302