Niestety, błądzisz tak jak i ja błądziłem jeszcze jakieś 7 czy 8 lat temu.Obywatel pisze:Z kolei zadbane egzemplarze były i są ozdobą niejednego salonu i to nie tylko w Polsce. Jeśli chodzi o stosunek jakość/cena, to udane polskie sprzęty zdecydowanie wygrywają z wieloma zachodnimi.
Też kiedyś myślałem, że za te pieniądze nie ma u nas nic lepszego nad produkty wrzesińskiej fabryki Tonsila. Mało tego, moja mama wychowała się we Wrześni, rodzice kiedyś zbijali interes na sprzedaży kolumn, w związku z tym rodzina moja miała styczność z tamtejszymi zakładami i pracownikami, tak więc dochodziły do tego, że tak powiem, dodatkowe wartości nostalgiczne

Nadal jeszcze na Pomorzu mam te kolumny. Zastanawiam się co z nimi zrobić. Zmasakrować młotem? Spalić? Czy też spróbować je sprzedać? Raczej padnie na tą ostatnią opcję, ale dwie pierwsze są dla mnie na równi kuszące.
Krótko mówiąc Obywatelu, moim zdaniem ty nawet nie chcesz się przekonać co potrafią starsze, zachodnie konstrukcje, bo wolisz po prostu nadal żyć w przeświadczeniu, że nic lepszego nie można dostać za cenę krajowych produktów