Witam znalazłam na allegro gramofon z takim opisem
GRAMOFON RETRO 4 W 1 ZAKUPIONY W ANGLI NIE MIAŁ I NIEMA GWARANCJI
NIE BYŁ UŻYWANY W 100% SPRAWNY W IDEALNYM STANIE STANOWIŁ OZDOBĘ SALONU.
OBUDOWA DREWNIANA ZNALAZŁAM STRONĘ USA Z TYM GRAMOFONEM
http://www.target.com/p/crosley-cr66-ro ... A-10382955
Crosley CR66 Rochester jest centrum rozrywki 5-w-1, który posiada gramofon, radio AM / FM, montowany z boku magnetofon kasetowy, odtwarzacz CD i programowalne wejście pomocnicze. To centrum rozrywki dostarcza potężny i wolny od zniekształceń dźwięk. Jego mechanizm napędzany pas gramofon zmniejsza hałas silnika i wibracje.Funkcja kontroli tonu umożliwia łatwą regulację dla poprawy przejrzystości dźwięku. To ma igły igły diamentowe dla zmniejszenia zużycia. Działa również dobrze z dawnych zapisów. Możesz dołączyć głośniki stereo za pośrednictwem pomocniczych wyjść na tylnej części gramofonu. Gramofon może odtwarzać swoją ulubioną muzykę w 3 różnych prędkościach. Ten stereofoniczny centrum rozrywki mieści się w eleganckiej obudowie z drewna z bogatym wykończeniem strony i dobrze łączy się z większością wystrojem wnętrza.
Cechy: Możliwość regulacji tonów, Diament Stylus igłowe, głośniki stereo, Regulowane Prędkości
Gramofon Rodzaj napędu: Pas napędowy
Gramofon Prędkość: 78 min, 45 min
Wbudowane głośniki: Tak
Funkcje: Odtwarzacze kasetowe, odtwarzacz CD
Typ wyjścia: Gniazdo słuchawkowe
Wymiary: 9.5 "W x 17.75" szer. x 13.5 "D
Nie znam się na tym kompletnie a chciałabym go kupić jako prezent dla osoby któa też się nie zna. Czy jest on w miare ok?
Gramofon Crosley CR66 z Anglii
- motown
Re: Gramofon z Anglii
Nie jest OK, nie kupuj tego szmelcu.Monika Es pisze:Czy jest on w miare ok?
Chyba że to ma być wyłącznie ozdoba i nikt nie będzie na tym płyt odtwarzał.
Nawet w kategoriach "ozdoby" to dyskusyjna sprawa. Ja ewentualnie "ozdobiłbym" tym sprzętem najbliższy śmietnik... ;]
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
- Reymont