Sprzedam 190 płyt winylowych

ODPOWIEDZ
dzinx2

Post autor: dzinx2 »

Witam sprzedam 190 płyt winylowych uważam iż płyty są w dobrym i bardzo dobrym stanie ja sie na tym nie znam a le chce sie ich pozbyc zależy mi na szybkiej sprzedaży . podaje link do aukcji cena jest do uzgodnienia czekam na propozycje. http://tablica.pl/oferta/plyty-winylowe ... 4lcx9.html
Darek

Post autor: Darek »

1zl
dzinx2

dodam iżcena jaka by mnie satysfakcjonowałą to 5 zł za sztukę przy zakupie wszystkiego 190 płyt ok 50 dorzucam gratis częśc płyt odsłuchana nie trzeszczą ani nie przeskakują po wyjęciu i obejżeniu kilkunastu żadnych rys. Czekam na propozycje . jeżeli się dogadamy moge dojechac i dac czas na sprawdzenie wszystkiego. wysyłka sam nie wiem bo dużo tego wagowo i objętościowo
Darek

dzinx2 pisze: 5 zł
rezygnuje
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Może przytoczę treść ogłoszenia z tablicy...
Witam. Do sprzedania kolekcja płyt winylowych ok 195 różnych znanych i nieznanych gratis dokładam ok 50 płyt operetek i muzyki poważnej w wykonaniu niemieckich orkiestr symfonicznych, dodatkowo w skład zestawu wchodzą : onkyo a15 , t15 sprawne, kolumny onkyo (głośniki basowe do regeneracji) gratis gramofon dual wkładka z igłą do wymiany . Tytuły dla zainteresowanych podam na e mail lub telefonicznie . cena do uzgodnieina ale prosze nie dzwonic z informacją dam 300 i biorę. Możliwośc sprzedazy samych płyt lub samego sprzętu
Mistrzowski numer z tym "ale prosze nie dzwonic z informacją dam 300 i biorę" :)

Skąd te płyty? Z jakich krajów wydania? Tak z grubsza chociaż.
Pełną listę możesz umieścić tutaj, co by się w e-maile nie bawić (skoro i tak już ją masz w formie cyfrowej).

Swoją drogą... to przecież żadna aukcja tylko ogłoszenie :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
dzinx2

Re: Sprzedam 190 płyt winylowych

płyty przyjechały 2 lata temu ze mną z niemiec wydania wydaje mi się ze tylko niemieckie wydania ale nie jestem pewien sprawdze to napewno emi Philips widziałem, wyglądają dosc ładnie większośc okładek niestarta spis podrzucam i z góry przepraszam za błędy siostra spisywała i do niektórych wykonawców nie podała tytułu płyty. ok 8 płyt nie opisałem ponieważ to składanki jeżeli ktoś bedzie zinteresowany wszystko jeszcze raz moge oglądną i opisac.
Załączniki
spis.rtf
(5.89 KiB) Pobrany 63 razy
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Sporo fajnych płyt. Na faktycznej licytacji powinno pójść całkiem nietanio, ale obojętnie jakby nie było to nie licz na ceny rzędu 5zł od sztuki jeśli chcesz sprzedać hurtem. Hurt zawsze wychodzi taniej niż w detalu. A na zabawę w detal (czyli na sztuki) to chyba nie masz czasu.
Wsparcie finansowe forum
dzinx2

dlatego pisałem już jednemu koledze na forum za całośc chciałbym 1000 ze sprzętem czyli jakieś około 230- 240 płyt ale same płyty bym oddał tak około za 800zł może sie uda dodam iż nie jestem handlarzem a płyty wyglądają dośc ładnie
Darek

Wojtek pisze:Sporo fajnych płyt. Na faktycznej licytacji powinno pójść całkiem nietanio, ale obojętnie jakby nie było to nie licz na ceny rzędu 5zł od sztuki jeśli chcesz sprzedać hurtem. Hurt zawsze wychodzi taniej niż w detalu. A na zabawę w detal (czyli na sztuki) to chyba nie masz czasu.
Tez tak mysle ze na szt. drozej sie te plyty sprzeda. Bo hurt to ciezko (mowiac o kasie) albo wystawic na znanym serwisie na kilka dni i pujdzie. Tam chetny napewno bedzie
dzinx2

a waszym zdaniem od jakiej kwoty należało by zacząc? i szczeze mówiąc nie mam tam konta więc licze troszke na to forum.
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Oddajemy za darmo, a nie za coś. Za coś to sprzedajemy (albo się wymieniamy) :)
Powtarzam, takie kwoty są nierealne w hurcie. Płyt chodliwych w całym zestawie masz góra połowę. Część z nich to w ogóle rzeczy które leżakują na licytacjach po 5 złotych i nikt nie łyka. Dlatego też najlepiej zrobisz jeśli wrzucisz całą kupę na licytację od złotówki.
W przeciwnym wypadku, będziesz się bimbał z ogłoszeniem, gwarantuję.

Jak dostaniesz za całość 400-500 złotych to już byłby sukces moim zdaniem (mówię o płytach).
Sprzęt to najlepiej byłoby rzucić osobno. Nie każdy kto szuka płyt szuka też elektrośmieci :)
Wsparcie finansowe forum
dzinx2

to jakby był ktoś chętny z forum albo czyjs znajomy to płyty oddam za 650zł
dzinx2

Witam przemyślałem sprawę i jeżeli ktoś chętny to ostateczna cena 600 zł postaram dziś dostarczy jakieś zdjęcia poglądowe
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Ta ostateczna cena i tak jest powyżej moich dobrodusznych rokowań, póki co :)

Poza tym... jak komuś zależy na kasie (i na czasie) to raczej zaniża cenę, a nie oczekuje stawek wyższych od średniej.
Dużo za to dałeś w Niemczech? Nic? :)
Wsparcie finansowe forum
dzinx2

za darmo ich nie dostałem zapłaciłem za nie zdjęcia poglądowe wrzucam na tablice
ODPOWIEDZ