Zestaw 8 płyt winylowych.
-
Witam
Mam do sprzedania zestaw 8 płyt winylowych. Stan płyt oceniam na dobry.
Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=3752892196
Płyty sprzedaję tylko w komplecie.
Mam do sprzedania zestaw 8 płyt winylowych. Stan płyt oceniam na dobry.
Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=3752892196
Płyty sprzedaję tylko w komplecie.
- chudy_b
Z reguły nie komentuję cen, bo to nie moja sprawa, ale w tym wypadku... no cóż - trzymam kciuki

- Winters
-
Re: Zestaw 8 płyt winylowych.
Daruj sobie takie komentarze...Winters pisze:Miałbyś problem, żeby to komuś wcisnąć za darmo.
Licytacja od 1zł.
Zapraszam
- mumin44
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ale przynajmniej jest licytacja od złotówki, a to się chwali 

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Winters
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Małymi kroczkami do przodu w edukacji społeczeństwa 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Wyżej już ci pisałem żebyś sobie darował takie komentarze... "ekspercie". A i nic nie ma za darmo. I prosze cie nie wypowiadaj sie juz tutaj bo mnie irytujesz..Winters pisze:Pierwotnie było tylko 100zł "kup teraz"
Co do ceny to było tyle. Nie orientuje się ile te płyty są warte i dlatego dałem taką cenę. Po rozmowie z jednym użytkownikiem dałem licytację.
Ale widzę, że hejterzy są wszędzie.
Nie rozumiem tej wypowiedzi. Sugerujesz, że jestem głupi bo dałem taką cenę? Człowieku weź wyluzuj...Wojtek pisze:Małymi kroczkami do przodu w edukacji społeczeństwa
Jest licytacja i mam nadzieję, że ktoś będzie chciał pozyskać te płyty. A jeśli nie to trudno.
A potrzebujesz jakąś konkretną płytę? Bo mogę ci sprzedać osobno.mumin44 pisze:No cóższkoda, że tylko w komplecie

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Człowieku weź ogarnij, szczególnie jeśli czegoś nie rozumiesz. Moja wypowiedź była skierowana do Wintersa.cinek93 pisze:Nie rozumiem tej wypowiedzi. Sugerujesz, że jestem głupi bo dałem taką cenę? Człowieku weź wyluzuj...
Nie jesteś głupi, bo wystawiasz towar od złotówki bez ceny minimalnej

Jeśli nikt nie wylicytuje kompletucinek93 pisze:A potrzebujesz jakąś konkretną płytę? Bo mogę ci sprzedać osobno.

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Winters
Ale że nie było 100zł "kup teraz" czy jak?cinek93 pisze:Wyżej już ci pisałem żebyś sobie darował takie komentarze... "ekspercie".
Forum jest od komentowania, jeżeli się tutaj reklamujesz to musisz się z tym liczyć.
Powodzenia ze sprzedażą.
DIOMEDES KATO
-
Czy ja piszę, że nie było? Podałem taką cenę ale jest już licytacja bo tak chyba będzie lepiej.Winters pisze:Ale że nie było 100zł "kup teraz" czy jak?cinek93 pisze:Wyżej już ci pisałem żebyś sobie darował takie komentarze... "ekspercie".
Forum jest od komentowania, jeżeli się tutaj reklamujesz to musisz się z tym liczyć.
Powodzenia ze sprzedażą.
Można komentować, oczywiście ale robić to "normalnie" bez wymądrzania się, wyśmiewania.. Bo ja do twojego poziomu zniżał się nie będę.
-
Powiedział nowy użytkownik, który w pierwszych czterech postach porozstawiał wszystkich po kątach.cinek93 pisze:Bo ja do twojego poziomu zniżał się nie będę.
A stan "dobry" oceniasz na podstawie czego? W jakiej skali? Rozumiem, że chodzi o same płyty, bo stan okładek jest tragiczny. (Co najczęściej przekłada się też na stan zawartości).
-
I co w związku z tym, że jestem nowym użytkownikiem? To znaczy, że mam siedzieć cicho bo na forum są mądrzejsi ode mnie, eksperci, którzy postradali zmysły? Nie ma co, kolejny "mądry" post. Widzę, że ktoś tu ocenia ludzi po tym jaki staż mają na forum... Współczuję, no ale trzeba się jakoś dowartościowaćzbyszek1982 pisze:cinek93 pisze:Bo ja do twojego poziomu zniżał się nie będę.
Powiedział nowy użytkownik, który w pierwszych czterech postach porozstawiał wszystkich po kątach.
A stan "dobry" oceniasz na podstawie czego? W jakiej skali? Rozumiem, że chodzi o same płyty, bo stan okładek jest tragiczny. (Co najczęściej przekłada się też na stan zawartości).

Szkoda słów.

Znam swoją wartość i nie będę się dawał poniżać przez kogoś kto mnie w ogóle nie zna. Tyle w temacie.
Okładki są w nie najlepszym stanie ale nie wszystkie. Płyty leżały na strychu więc wyglądają tak jak wyglądają.
-
Nie denerwuj się. My tu słuchamy a nie kolekcjonujemy stare winyle.
Wpadnij może na forum Audio Stereo i tam w wątku analog jest dział sprzedam płyty. Wklej tam swój link z aukcji, tam są pasjonaci starych, niedostępnych już winyli. Tu tego czegoś nie sprzedasz. Napiszę więcej, darmo ich bym nie wziął.
Wpadnij może na forum Audio Stereo i tam w wątku analog jest dział sprzedam płyty. Wklej tam swój link z aukcji, tam są pasjonaci starych, niedostępnych już winyli. Tu tego czegoś nie sprzedasz. Napiszę więcej, darmo ich bym nie wziął.