Bardzo fajna płyta, mocno "policyjna"

U mnie kręci się PJ Harvey - Let England Shake.
Winyla nie wydali i pewnie już nie wydadzą, ale dobrze że ich nagrania radiowe wydano na CD, bo to wielce zasłużona grupa która przecierała w PRL-u ścieżki dla "nowej fali"zoombie pisze:Szkoda, że Brak działał tak krótko, szkoda, że nie wydali płyty (winyla),
Bardzo dobrze, i nie wiem, czy w tym gronie wypada się tym chwalić, ale właśnie mam go przed sobąCracker pisze:dobrze że ich nagrania radiowe wydano na CD
I w dodatku z miasta ŁodziCracker pisze:bo to wielce zasłużona grupa która przecierała w PRL-u ścieżki dla "nowej fali"
Bardzo lubię ten album!zbyszek1982 pisze:U mnie kręci się PJ Harvey - Let England Shake.
Polecam nagrania z JIM KWESKIN JUG BAND.-basemental-pl- pisze:Zakochałem się w niej
Ona z tych aniołów, co to się nie zakwalifikowały do słynnych anielskich chórów-basemental-pl- pisze:Zakochałem się w niej oglądając "No Direction Home", głos ma jak anioł
http://www.youtube.com/watch?v=_m8h6Gq5utE
Ale Ci zazdroszczę... Także tej znajomości!adik75 pisze:Dostałem dzisiaj do posłuchania około 30 lp jazzowych, Miles, Ella, Coltrane... Od zaprzyjaźnionego pianisty, starszego pana... kilka wybranych będę mógł sobie zostawić...
Ostatnio dość okazyjnie pojawiło się na allegro niemieckie wydanie tej płyty, nie pamiętam, ale była chyba tam wydana (?). To nie Ty przypadkiem wygrałeś tę aukcję? Przebijając kogoś o złotówkę...Darek pisze:Sweet Smoke - Just a Poke
zdjecie z neta (lenistwo)