Za 222,50 zł !

Od tego nie uciekniesz, chyba że uderzysz w gramofon T4P, tj. Technicsy SL-BD/DD/QD.zaworhc pisze:i o jak najmniej skomplikowanej obsłudzę (mam na mysli ustawienia i regulację)
to w takim razie czy jest ktos w stanie polecic cos podobnego do tego duala ktory wczesniej linkowalemTyrystor pisze:i nie wiem, czy go licytować, czy może zdecydować się na coś innego.Niezbyt.To dobry wybór dla początkującego?
to mnie troche odstrasza w tej aukcji.Myślę, że gramofon choć sprawny nadaje się jednak do lekkiego przeglądu - tak więc polecałbym go dla osób, które własnoręcznie potrafią coś grzebnąć przy tego typu sprzętach.
a co z innymi modelami poza seria GOLD?Wojtek pisze:Cena w tym wypadku nie jest niska bez powoduRyzyk-fizyk.
Z tej serii Duali godne polecenia są 435 i 455. Można też znaleźć nieco tańsze egzemplarze pod marką Grundig czy Uher.
Nie widzę ich w tej chwili wśród ofert, więc trzeba być cierpliwym... albo zdecydować się na coś innego
Przyzwoity gramofon z dobrą wkładką.Można braćxanio pisze:Jeżeli można to też bym prosił o poradę. Znajomy szuka gramofonu, nie dla audiofila ale żeby odbiór był na możliwie dobrym poziomie. Składamy cały zestaw (potrzebujemy jeszcze amplitunera i głośników) i po odliczeniu pozostałych elementów, wyszło, że gramofon może kosztować ok. 250zł. Możecie coś polecić w tej cenie?
Np. zastanawiałem się nad tą pozycją:
http://allegro.pl/gramofon-universum-st ... 16471.html
Ale innymi modelami czego? Duala? Czy w ogóle?HOH pisze:a co z innymi modelami poza seria GOLD?
Ponegocjuj.HOH pisze:ostatecznie moglbym sobie zaryzykowac powiedzmy do 180 pln XD
Wiesz, sprzedawca oferuje sprzęt sprawny, a nie "uszkodzony/niesprawdzony/nie na chodzie".HOH pisze:problem w tym ze nigdy wczesniej nie mialem gramofonu i sie zwyczajnie obawiam
a robotki reczne jako takie mam opanowane
Też mam taką nadzieję. Bardzo fajny interes w kombinacji z tą wkładką.xanio pisze:edit: już kupiliśmy ten właśnie gramofon. Mam nadzieję, że będzie hulał.