Ale Frankenstein

Wojtek pisze:Yyy... nowy singiel z Hush i Speed King?
Ale Frankenstein
Ja nie musiałem szukać. Nawet bez mojej własnej wiedzy to m.in. logo BBC i kod kreskowy zdradziło wydaniekaZ pisze:szukałem co to własciwie jest a to wydali teraz...
Ah, dzięki za wyjaśnienie. Już myślałem, że z jakiegoś powodu wydali wersje studyjne w takiej dziwnej formie (2 single z różnych okresów DP).Wuwuzela pisze:To są jakieś wersje z nagrań BBC. Jakieś "rare live", czy coś w ten deseń
DrogoWuwuzela pisze:A co najlepsze to kupiłem ją w Saturnie za 30 zł
No, a nowy singiel "God Save The Queen" 60 złkaZ pisze:DrogoWszak to tylko 2 utwory.
a ja za płyte z 1977 roku dałem 19 zł i napewno niestac mnie na takie współczesne wynalazkiWuwuzela pisze:No, a nowy singiel "God Save The Queen" 60 złkaZ pisze:DrogoWszak to tylko 2 utwory.
Ups! jaki label? Mozesz cos wiecej podac?Wuwuzela pisze:No, a nowy singiel "God Save The Queen" 60 zł
Znaczy ja go nie mam, ale trzymałemDarek pisze: Ups! jaki label? Mozesz cos wiecej podac?
Nie watre tych pieniedzy. To jest nowe wydanie. Lepiej poszukac orginalu. Za te pieniadze spokojnie kupisz.Wuwuzela pisze:Label Virginu
Wuwuzela póki co bierze pod uwagę jedynie nowe wydania płyt, nie wytłumaczysz, już to przerabialiśmyDarek pisze:Nie watre tych pieniedzy. To jest nowe wydanie. Lepiej poszukac orginalu. Za te pieniadze spokojnie kupisz.