Ten CD jest kosmiczny

Protoplastą tedgo CD był słynny CDP-101, od którego przejął część rozwiązań technicznych. Konstrukcję ma pancerną. Wszystko metalowe, łącznie z szufladą.pan_winyl pisze: Ten CD jest kosmicznya to na samym dole to co? Deck szuflada? Nigdy nie miałem przyjemności zobaczyć ani posłuchać tego rozwiązania w wersji SONY ale słyszałem dużo dobrego, szczególnie o systemie antywstrząsowym jaki tam wymajstrowali.
Wiadomo, że patrzymy na najlepszą ofertę, ale dla mnie jak piszemy o "polowaniu" to bardziej myślę o rzeczach używanych niż nowych.Darek pisze:Oj nie przesadzaj bo mozna kupic w roznych cenach taka sama. Zalezy gdzie kupujesz wiec musisz poszukac.
Bo kwadro to z natury bardzo niszowa tematyka/dla zapaleńców, a nie dla Kowalskiego co lubi jak mu sub meblami trzęsieDarek pisze:Napewno i nie tylko ja ale wiekszosc ludzi
Jakie? Od czasu do czasu rozglądam się za takowymitorkia pisze:Mam słuchawki kwadrofoniczne z lat 70'
Słuchawki zamknięte firmy Zenith 839-35. Cztery przetworniki niskoimpedancyjne (8 omów). Dobra stabilna konstrukcja, nie ugniata małżowin usznych.Wojtek pisze:Jakie? Od czasu do czasu rozglądam się za takowymitorkia pisze:Mam słuchawki kwadrofoniczne z lat 70'
Zajebiste!torkia pisze:Zenith 839-35
Zdecydowanie do codziennego odsłuchu stereo.pan_winyl pisze:Swoją drogą kolega przyznał się że używa ich do grania w Thiefa- do czegoś jeszcze?
Bez przesady, nawet u nas się zdarzają (choć większość handlarzy nawet nie wie co to kwadro)torkia pisze:Zdobycie nagrań w kodowaniu matrycowym też łatwe nie jest.
Być może chodzi o to koledze, że relatywnie samych nagrań kwadrofonicznych jest niewieleWojtek pisze:Bez przesady, nawet u nas się zdarzają (choć większość handlarzy nawet nie wie co to kwadro)
Jak czegoś nie ma to z zasady ciężko mówić o "możliwości zdobycia", więc nie sądzę by o to chodziło w tym wypadkucezi pisze:Być może chodzi o to koledze, że relatywnie samych nagrań kwadrofonicznych jest niewiele