Szczotka dziewiarska a czyszczenie winyli.
- tollo
Pamiętajmy o idei DIY, jakbym nie miał potrzebnych materiałów to bym po prostu kupił myjkę w sklepie. Jednak leży u mnie sporo szczotek, pleksi, prętów, silikonu, folii więc po co ma się kurzyć? 

-
Re: Szczotka dziewiarska a czyszczenie winyli.
Jak masz zapędy do DIY to zrób sobie myjkę na odkurzacz.Nie musisz czekać aż wyschnie "na sznurku ",wyciągasz bród razem z płynem i więcej go nie używasz...same zalety 

- Reymont
Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś, ale tak czy inaczej 150zł za ten chłam, no powiedzmy nawet, że działający chłam, to zdecydowanie zbyt wiele.JacK pisze: ...i pewnie z tym kosztem wytworzenia masz racje, jednak czy opłacalne jest robienie czegoś samemu i ma jakiś sens w przypadku gdy ta rzecz jest łatwo dostępna jest już dyskusyjna. Osobiście wolę poświęcić swój czas na pracę zawodową ponieważ w czasie jaki musiałbym przeznaczyć na samoróbke mogę w pracy wykonywanej zawodowo zarobić więcej niż wartość oryginalnej myjki.
Wg mnie po prostu to urządzenie nie jest warte tych pieniędzy

*Chyba, że wygra wewnętrzny leń, kliknę dwa razy a kurier przyniesie mujkę za dwa dni

- Kocewicz
- Kontakt:
Bez przesady że chłam, funkcję użytkową, z tego co czytam, spełnia należycie. Nawet zastosowane tworzywo jest z nieco lepszego sortu.
To że się może nie podobać, to inna sprawa, ale wtedy należałoby użyć określenia "brzydal", zamiast "chłam", który kojarzy się przede wszystkim z niską jakością wykonania.
To że się może nie podobać, to inna sprawa, ale wtedy należałoby użyć określenia "brzydal", zamiast "chłam", który kojarzy się przede wszystkim z niską jakością wykonania.
Are you Shure?
- Reymont
OK, masz rację, niech będzie "paskudztwo", albo "grat"