Przecież same nufki.Pilot pisze:Winters, jakieś starsze roczniki, chyba nawet hamerykańskie wkleiłem linki z alle na pierwszej stronie.
No trochę takKocewicz pisze:Ale o te starsze milion razy trudniej, żeby były bardzo dobre i do tego w kraju.

Przecież same nufki.Pilot pisze:Winters, jakieś starsze roczniki, chyba nawet hamerykańskie wkleiłem linki z alle na pierwszej stronie.
No trochę takKocewicz pisze:Ale o te starsze milion razy trudniej, żeby były bardzo dobre i do tego w kraju.
Pilot pisze:Znając życie i realia usłyszę kup te, które ci się bardziej spodobały. Ha ha ha. Spoko, tematu dotyczącego wzmacniacza też nie założę.Robertson pisze:Napisz proszę co Ci przypadło do gustu z tego co uda się odsłuchać....a na pewno pociagniesz tematy i posypią się bardziej konkretne propozycjeA wtedy na pewno będzie się działo
w komplecie szyby ,Winters pisze:Albo bardzo nowoczesne JBL (tylko ta cena to taka se)
http://allegro.pl/jbl-l65-klasyk-w-supe ... 61036.html
Może ujmę to inaczej: a co Ci szkodzi, marudo?Pilot pisze:Są warte zainteresowania, nie wiem czy wpadać do gostka żeby ich posłuchać?
Jak byś mógł przybliżyć co to są kabuki, bo nie bardzo kojarzę - marka, model, firma?Winters pisze:borześwienty Pawelec poleca kabuki