Zakupy płytowe (temat ogólny)
- 
				Pilot

Od razu mniej łaskocze  
  Z jednej strony wychodzi raptem 15 zeta od sztuki, niby w normie, cały komplet w jednej przesyłce, odpada zbieranie po całym allegro. Płyt z opisem poniżej ex na alle nie kupuje, te są NM. Wiem że niektóre tytuły idzie dostać osobno dużo taniej, niektóre drożej. Ot tak sobie myślę na głos. 360 na pewno za nie nie dam, też myślę że jednak troszkę przy drogo, 250 już cena była by bardziej realna a 150 to bym tu linka nie wklejał tylko brał a potem w innym wątku się pochwalił.  

- 
				Robertson

- 
				Pilot

Nie, zainteresowanie tym zestawem jest małe, nie sprzeda teraz tego a negocjuje się po pierwszej porażce.
Oczywiście jak ktoś chce negocjować z gostkiem to śmiało, nie rezerwuję sobie prawa wyłączności do tej aukcji.

Oczywiście jak ktoś chce negocjować z gostkiem to śmiało, nie rezerwuję sobie prawa wyłączności do tej aukcji.
- 
				Robertson

Strateg  
......no co ty ????? Jak chcesz to mogę Ci pożyczyć trochę kasy  

- Winters

- zoombie

Niedawno zakończyła się taka aukcja - licytacja. To może dać trochę pojęcie o realnej wartości (zwróć uwagę na dopisek na dole aukcji0

- 
				Pilot

- zoombie

Ja spróbowałem, ale na niższym poziomie. Czasem ludzie, którzy nie są handlarzami, piszą "stan dobry", a okazuje się że faktycznie słuchali parę razy i to na niezłym sprzęcie. Czasem warto ryzykować - choć oczywiście jest to ryzyko, bo niekiedy zaliczy się i wtopę 

- Mr. Moonlight

Sklepy z winylami - lista [bez komentarzy]
Wczoraj wróciłem z kolekcją ponad 100 winyli. Kupiłem u człowieka który latami zbierał płyty, a teraz przesiadł się na CD. Kolekcja już mocno przerzedzona ale pozostało jeszcze ok. 2000-3000 szt. Głównie muzyka poważna, ale jest trochę jeszcze innych gatunków. Sprzedaje po 2zł. Stan w większości perfekcyjny. Zainteresowanym dam namiary na PW.
Aha, facet stosuje jeszcze ciekawy sposób wymiany 1 oryginalny cd na 10 jego winyli. W ten sposób nie wydałem ani złotówki i pozbyłem się niesłuchanych kompaktów

Aha, facet stosuje jeszcze ciekawy sposób wymiany 1 oryginalny cd na 10 jego winyli. W ten sposób nie wydałem ani złotówki i pozbyłem się niesłuchanych kompaktów
“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”
― John Lennon
						― John Lennon
- 
				adik75

Re: Zakupy płytowe (temat ogólny)
ciekawe! a skąd jest? czy transakcja/wymiana tylko osobista, czy w grę wchodzi też wysyłka?
pozdrawiam

pozdrawiam
- Reymont

- Mr. Moonlight

Z Bałut.

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”
― John Lennon
						― John Lennon
- 
				Robertson

Kurcze...mam tą płytę na CD .Uważam ją za genialną !  Aż tu.....natknąłem się na tą aukcje .Nie uważacie , że to lekkie "przegięcie"  
   http://allegro.pl/nine-inch-nails-fragi ... 20761.html
Z kąd się biorą takie ceny ???

Z kąd się biorą takie ceny ???
- d-t-x

Oczywiście, że przegięcie.
Dla mnie żadna płyta nie jest warta więcej, niż 200 zł. Po prostu, nie ma takiej płyty. I pewnie ceny nie osiągały by tak absurdalnych pułapów gdyby nie to, że znajduje się co raz większa grupa nadzianych kolesi, zdolnych wydać i 1000 zł, byle by tylko móc się popisać przed innymi, takimi samymi "kolekcjonerami".

Dla mnie żadna płyta nie jest warta więcej, niż 200 zł. Po prostu, nie ma takiej płyty. I pewnie ceny nie osiągały by tak absurdalnych pułapów gdyby nie to, że znajduje się co raz większa grupa nadzianych kolesi, zdolnych wydać i 1000 zł, byle by tylko móc się popisać przed innymi, takimi samymi "kolekcjonerami".
- 
				Robertson