Nazywam się Radek, pochodzę z Mazur (gdzie dość często bywam), a mieszkam od kilkunastu lat w Warszawie.
Z muzyką żyję na co dzień od kąd pamiętam, ale nie mam ani ulubionej płyty, ani wykonawcy ponieważ w zależności od nastroju każdego dnia może być to coś innego od ciężkiego metalu przez pop czy R&B do klasyki (mam za to ich wiele – tych ulubionych

Nie potrafię opisywać doznań muzycznych i specyfikować mojego subiektywnego odbioru muzyki, jestem prosty i dla mnie coś brzmi tak, że mi się podoba lub nie (to akurat potrafię określić

Winylami zaraził mnie mój kolega, u niego po raz pierwszy jakieś 2 lata temu dostrzegłem, że ta wersja z czarnej płyty podoba mi się znacznie bardziej…
Pierwsza w domu wylądowała jakaś Unitra z piwnicy teścia i preamp pożyczony od kolegi, po drodze kilka małych zmian aż do DUALa CS 503-1. Myślę, że sprzęt będzie ewoluował, aczkolwiek ciągle na straży stoi żona której zmysł estetyczny mocno ogranicza moje możliwości wyboru

Uwielbiam spędzać czas słuchając dobrej czarnej płyty przy fajce i szklaneczce… (to jest dla mnie naprawdę dobry czas)
Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam i pozdrawiam !!!