scrug pisze:Nie zakładałem żadnej kwoty. Chodzi mi o sprzęt tej samej klasy co gramofon. Jeśli będzie kosztował 500 zł to go kupie ale 1000 też nie robi mi różnicy.
Nie zrozumcie mnie źle. Nie cierpię na nadmiar gotówki. Po prostu nie ma dla mnie znaczenia czy kupie ten sprzęt w miesiąc czy będę zbierał kasę przez rok. Tak jak napisałem chodzi o sprzęt tej samej klasy. Jeśli ten gramofon kiedyś kosztował np. 2000 zł to jestem gotowy zapłacić za używany wzmacniacz, wkładkę i kolumny z tego samego przedziału cenowego. To jest za coś co kiedyś kosztowało 2000 zł. Rozumiem że akurat igła powinna być nowa.
Nie ma to jak zakładać 3 wątki zakupowe i w każdym wklejać ten sam tekst motywujący

Chcesz być traktowany poważnie czy nie bardzo?
Ja nie lubię zakładać, że ktoś ma portfel bez dna, a kwestia "klasy" sprzętu jest częstokroć umowna i nie zawsze przedkłada się ona na drastyczne różnice w wartości (szczególnie przy używkach, a w sumie przy nówkach też).
Nie pomagasz ani sobie ani nam jeśli piszesz, że "nie ma granicy"
natalleos pisze:proponuje tanio a dobrze ProCAB LS40 Kabel głośnikowy 2 x 4 mm2 hmm i nie wiem jaka jest przewaga cordiala ... chyba żadna
ja osobiście mam Calliber okuty w Klotz'a i banany Vitalco który brzmi trochę ciemniej
Słuchasz kabli?