Witam,
na sprzedaż mam stosik płyt winylowych, oddam je za 109 zł, jednak jedyna możliwa opcja ich odbioru to odbiór osobisty w Poznaniu
Wydania są z całej Europy, gdyż mój tata podróżował zbierając swoje płyty. Lata 1975-1985.
http://imgur.com/a/0LRqn - na zdjęciu widać wszystkie płyty, jak i najcenniejsze płyty oraz ich numery - między innymi jest to jedna płyta pink Floyd (nie dwie jak na zdjęciu), Ray Charles, Symfonia Beatelsow, Tanita Tikaram, Przeboje Starego Kina. Nie widzę sensu wypisywania wszystkich tytułów, gdyż pewnie sam pinkfloyd jest wart ceny którą proponuję.
Co do stanu, nie mogę mięć pewności. Płyty od dawna stoją na półce, wydają się zadbane, jeśli jednak po zakupie nowy właściciel będzie miał problem z odtworzeniem przyjmuję możliwość zwrotu.
Dirty to mój nickname z innego forum, jeśli ktoś chce się o tym przekonać to proszę napisac do mnie prywatną wiadomość: http://hype5.pl/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1351
Płyty za grosze, 1980 rok, Pink Floyd, Ray Charles
-
-
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
A ja widzę i nie, nie jestgandi123 pisze:Nie widzę sensu wypisywania wszystkich tytułów, gdyż pewnie sam pinkfloyd jest wart ceny którą proponuję.

Po co? W celu zwiększenia wiarygodności?gandi123 pisze:Dirty to mój nickname z innego forum, jeśli ktoś chce się o tym przekonać to proszę napisac do mnie prywatną wiadomość:

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: Płyty za grosze, 1980 rok, Pink Floyd, Ray Charles
Szkoda, że podróżował głównie po demoludach.gandi123 pisze: Wydania są z całej Europy, gdyż mój tata podróżował zbierając swoje płyty.
-
Re: Płyty za grosze, 1980 rok, Pink Floyd, Ray Charles
Jeśli ma pan jakiś komentarz co do mojego towaru, radzę go wyrazić poprzez inne słowa, panie enel. Wpływa pan niekorzystnie na moją sprzedaż bez podania mi przyczyny.
Z tego co sprawdziłem panie administratorze, cena pinkfloydów jest w przedziale 40-60 zł, nie mylę się? Cena ze strony discogs. A zatem biorąc pod uwagę że same numery które wypisałem na kartce mają wartość około 150 zł, jaki jest sens wypisywania reszty, mniej wartościowych? Chcę sprzedać wszystko razem, można je potraktować jako gratis. Plus mój nick na kartce zdecydowanie zwiększa wiarygodność, jest on wymagany na innym forum z którego korzystam. Nie mniej nie ma to zbyt dużego znaczenia tutaj, ze względu na odbiór osobisty towaru.
Z tego co sprawdziłem panie administratorze, cena pinkfloydów jest w przedziale 40-60 zł, nie mylę się? Cena ze strony discogs. A zatem biorąc pod uwagę że same numery które wypisałem na kartce mają wartość około 150 zł, jaki jest sens wypisywania reszty, mniej wartościowych? Chcę sprzedać wszystko razem, można je potraktować jako gratis. Plus mój nick na kartce zdecydowanie zwiększa wiarygodność, jest on wymagany na innym forum z którego korzystam. Nie mniej nie ma to zbyt dużego znaczenia tutaj, ze względu na odbiór osobisty towaru.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
To fajnie, tylko że "płyta płycie nierówna". Liczy się kraj, wydanie, tłoczenie, itd.gandi123 pisze:Z tego co sprawdziłem panie administratorze, cena pinkfloydów jest w przedziale 40-60 zł, nie mylę się? Cena ze strony discogs.
Jeśli szanujesz nie tylko swój, ale i nasz czas to zrób listę wszystkich płyt, które wchodzą w skład oferty, łącznie z tymi "złotymi numerami", które wymieniłeś. Po tych 3 marnych zdjęciach nie sposób dopatrzeć się szczegółów identyfikujących wydanie płyty.
Poza tym, jest to opisane w tutejszym regulaminie: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=35&t=1545
Z ww. powodów, nie licz na to że ludzie rzucą się na Ciebie z pieniędzmi

Wymóg odbioru osobistego w Poznaniu też niezbyt pomaga.
Tutaj nie mamy tego typu obostrzeń. Może wśród handlarzy odzieżą uliczną jest więcej oszustów, nie wiem.gandi123 pisze: Plus mój nick na kartce zdecydowanie zwiększa wiarygodność, jest on wymagany na innym forum z którego korzystam.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Popatrz Pan na swoją ofertę oczami potencjalnego nabywcy!gandi123 pisze:Jeśli ma pan jakiś komentarz co do mojego towaru, radzę go wyrazić poprzez inne słowa, panie enel.
Warto przedstawiać zdjęcia na których coś widać i nie na boku (gdzie góra jest górą)
Warto zrobić bardziej precyzyjny opis....etc
Bo twierdzenie:
mija się z prawdą.gandi123 pisze:na zdjęciu widać wszystkie płyty, jak i najcenniejsze płyty oraz ich numery