Tak jak się czyta wieści z jednej i drugiej strony to faktycznie można nabrać
Bang&Olufsen pisze:aktualnie sprzet jest wystawiony na aukcji allegro
Dasz link?
Bang&Olufsen pisze:Co do zacierania śladów to nie do końca tak poprostu jest to temat dotyczacy sprzetu którego nie moge juz sprzedawac na sztuki tylko w całości
Wiesz, dla mnie to nie tłumaczy dlaczego musiałeś wyczyścić swoje ogłoszenia oraz informacje skąd to pochodzi. Wystarczyłoby napisać, że sory, nieaktualne, bo wystawiłem całość na aukcję, w nowym wpisie, a nie "zamiatając" stare wpisy.
Bang&Olufsen pisze:a poniewaz zainteresowanie zakupem jest raczej nikłe, sprzetu wiecej nie bedzie bo po co wozic cos co sie nie da sprzedać.
Szczerze mówiąc to o tym warto myśleć zanim przyjmie się taczkę sprzętu, a nie po

Zresztą, chętnych na zakup 100 starych gramofonów pewnie jest u nas w kraju tyle samo co chętnych na zakup 100 starych telewizorów czy lodówek. Mało komu potrzebne są takie ilości.
Za sensowne pieniądze kompletne i sprawne egzemplarze z pewnością by się sprzedały. Rzeczy niesprawne jedynie za grosze, bo co najwyżej mogą być dawcami części w większości wypadków. Reszta? Do recyklingu
Swoją drogą, naprawdę liczyłeś na to że ktoś tutaj łyknie od Ciebie wszystkie 150 sztuk? Dla mnie to od początku było mało realne. Bardziej myślałem o jednostkowej sprzedaży, zgodnie z popytem.
Poza tym, wiesz, co jak co, ale sprzęty Bang & Olufsen są dość specyficznym towarem z tej dziedziny, co też Tobie nie pomaga w kontekście sprzedaży. Jak "murzyn" z recyklingu kiedyś będzie Ciebie atakował taczką Technicsów czy Duali to bierz śmiało
Nie wiem czy komunikacja z indywidualnymi osobami przebiegała dobrze czy źle. Jedni coś zarzucają, inni to odpierają, ciężko tu coś oceniać.
Ja w świetle tego mogę jedynie spojrzeć na to co się działu tu w temacie. A ze względu na wspomniane zacieranie śladów, nie wygląda to najlepiej po prostu.