Sprzedam - Nie aktualne
- 
				Darek
Sprzedam - Nie aktualne
20.05.2011

Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 01:46 przez Darek, łącznie zmieniany 2 razy.

- 
				Darek
Sprzedam nowe wydawnictwa
Zmiana terminu ukzania sie nowej plyty Iron Maiden - Nowa data to 03/06/2011Darek pisze:20.05.2011 ukazuje sie nowa plyta Iron Maiden - From fear to eternity BestOf 1990-2010
- 
				Darek
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Sprzedam nowe wydawnictwa
Szkoda tylko że nie podajesz cen

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
						- 
				Darek
Re: Sprzedam nowe wydawnictwa
Jesli tylko bedzie ktos zainteresowany kupnem podam ceny. Te plyty dostalem wczoraj i jeszcze nie ma ich na stronie.JacK pisze:Szkoda tylko że nie podajesz cen
- 
				Darek
- 
				Darek
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
W sensie że niezafoliowane?Darek pisze:(niezapieczetowane)

Ciekawe wydawnictwo, aczkolwiek nie poważam na tyle mocno remixy z gry The Beatles Rockband by je mieć na płycie.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
						Wsparcie finansowe forum
- 
				Darek
Moze byc niezafoliowane, jak kto woli.Wojtek pisze:W sensie że niezafoliowane?
Ciekawe wydawnictwo, aczkolwiek nie poważam na tyle mocno remixy z gry The Beatles Rockband by je mieć na płycie.
 Ostatnio coraz czesciej spotykam plyty nowe niezafoliowane
 Ostatnio coraz czesciej spotykam plyty nowe niezafoliowanePlyty z tego wydawnictwa jest ciezko zdobyc. Jak zdazylem zauwazyc to maja wziecie. Dla osob ktore lubia miec cos innego jest to napewno gratka tak samo jak z tego wydawnictwa co mam Metallike WOW czy cos takiego "a tak na marginesie widzialem koncert Australijskiej grupy wykonujacej Pink Floyd - The Wall i szczeze mowiac chcialbym miec ich plyte"
 tak samo jak Iron Maidens
 tak samo jak Iron Maidens- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Dla wielu brak folii przekreśla "nowość" i obniża cenę produktu, ale skoro mówisz, że te płyty wychodzą z wydawnictwa bez folii...Darek pisze:Ostatnio coraz czesciej spotykam plyty nowe niezafoliowane

Nakład jest zrozumiale niski. Można to przyrównać do bootlegów, choć nie są to nielegalne wydawnictwaDarek pisze:Plyty z tego wydawnictwa jest ciezko zdobyc

A to z pewnościąDarek pisze:Dla osob ktore lubia miec cos innego jest to napewno gratka
 Ja tylko wyraziłem swoje zdanie co do tej muzy
 Ja tylko wyraziłem swoje zdanie co do tej muzy  Można sobie posłuchać na YouTube
 Można sobie posłuchać na YouTube 
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
						Wsparcie finansowe forum
- 
				Darek
jak niemal wszystko YT,mp3,CD itd i ja tam slucham ale tylko winyl zyje wiecznie on ma duszeDarek pisze: Można sobie posłuchać na YouTube

Dostaje tez plyty od dystrybutorow i producentow NB,NR,RR,D,CR "nie tylko europejskich ale i z USA" i powiem ze spotykam sie z tym dosyc czesto. Nawet jak jestem czasami w sklepie TOWER RECORDS (trzeba trzymac reke na pulsieWojtek pisze:Dla wielu brak folii przekreśla "nowość" i obniża cenę produktu, ale skoro mówisz, że te płyty wychodzą z wydawnictwa bez folii...
 )   to jest ta sama sytuacja, czesc zafoliowana czesc nie
)   to jest ta sama sytuacja, czesc zafoliowana czesc nie- marcinmarkowski21
Darek, napisales ze czasami bywasz w sklepie TOWER RECORDS, wydawalo mi sie ze oni zamkneli wszystkie swoje sklepy i sprzedaja tylko w internecie. Wiem ze z Nowego Jorku TOWER RECORDS zawinal sie  jakies 4 lata temu. A szkoda bo lubilem ten sklep.