2 płyty The Beatles i Jimi Hendrix, prezenty z USA

ODPOWIEDZ
majam41k1

Post autor: majam41k1 »

Witam, posiadam 2 płyty The Beatles i jedną Jimi'ego Hendrixa, o których troche czytałem i są coś warte. Nie wiem ile, chciałbym się dowiedzieć co na ten temat Wy myślicie, a zarazem szukam kogoś kto te płyty kupi, zaopiekuje się nimi, są w stanie bardzo dobrym, zarówno płyta jak i okładki.
The Beatles mam "Revolver" wydana w Wielkiej Brytanii w 1966r i ostatnią dość cenną dla fanów "Abbey Road" wydaną w limitowanej edycji w Indiach w 1969r. Jimi Hendrix to "Isle of Wight" wydanie Niemieckie z 1970r. Znacie kogoś kto jest zainteresowany, kto by się tym zaopiekował?
Darek

Re: 2 płyty The Beatles i Jimi Hendrix, prezenty z USA

Post autor: Darek »

majam41k1 pisze:Witam, posiadam 2 płyty The Beatles i jedną Jimi'ego Hendrixa, o których troche czytałem i są coś warte. Nie wiem ile, chciałbym się dowiedzieć co na ten temat Wy myślicie, a zarazem szukam kogoś kto te płyty kupi, zaopiekuje się nimi, są w stanie bardzo dobrym, zarówno płyta jak i okładki.
The Beatles mam "Revolver" wydana w Wielkiej Brytanii w 1966r i ostatnią dość cenną dla fanów "Abbey Road" wydaną w limitowanej edycji w Indiach w 1969r. Jimi Hendrix to "Isle of Wight" wydanie Niemieckie z 1970r. Znacie kogoś kto jest zainteresowany, kto by się tym zaopiekował?
jak dajesz ogloszenie sprzedazy to podawaj ceny i opisy
majam41k1

Post autor: majam41k1 »

ktoś będzie chciał wqiedzieć coś więcej to zapyta konkretnie o co trzeba.. nie jestem jakims Vinylmaniakiem, wiec nie wiem jakie opisy Was interesuja. Płyta czarna, okrągła, opakowanie z kartonu, foliowane, kwadratowe. reszte informacji podalem, tytuly, daty wydania i pochodzenie. krążki stan idealny, opakowania bardzo dobry.
Darek

Post autor: Darek »

majam41k1 pisze:ktoś będzie chciał wqiedzieć coś więcej to zapyta konkretnie o co trzeba.. nie jestem jakims Vinylmaniakiem, wiec nie wiem jakie opisy Was interesuja. Płyta czarna, okrągła, opakowanie z kartonu, foliowane, kwadratowe. reszte informacji podalem, tytuly, daty wydania i pochodzenie. krążki stan idealny, opakowania bardzo dobry.
a ja jestem Vinylmaniakiem ( patrzyles moje fb? ) :) Zasady obowiazuja wszystkich. Na jakiej podstawie twierdzisz ze plyty sa w stanie idealnym a opakowania dobrym? Sluchales czy tylko patrzyles jak wygladaja? Mysle ze Wojtek (admin) napisze Ci wiecej
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Kolega powtórzył swój temat z działu wyceny: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=44 ... ead#unread
majam41k1 pisze:ktoś będzie chciał wqiedzieć coś więcej to zapyta konkretnie o co trzeba.. nie jestem jakims Vinylmaniakiem, wiec nie wiem jakie opisy Was interesuja.
Tak naprawdę to wystarczy umieć czytać i myśleć. Udowodnij nam, że nie masz z tym problemów. Oto regulamin działu sprzedaży:
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=35&t=1545

Ogłoszenie w takiej formie nadaje się tylko do wyrzucenia, bo tak naprawdę nie jest to przecież żadna oferta.
Ewentualnie możesz na łamach forum zrobić licytację.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Awatar użytkownika
vintage_82

Post autor: vintage_82 »

majam41k1 pisze:nie jestem jakims Vinylmaniakiem, wiec nie wiem jakie opisy Was interesuja.
Podajże chociaż nry tych płyt i wrzuć po 1 focie okładki i płyty, ale wyraźne.
majam41k1 pisze: Płyta czarna, okrągła, opakowanie z kartonu, foliowane, kwadratowe.
No, po takim opisie faktycznie widać, że winyl jako wydawnictwo bliski ci nie jest ;)
eenneell

Post autor: eenneell »

100zł :?:
ODPOWIEDZ