Abstrahując od faktu, że prawa do tego znaku też ktoś pewnie posiada.
Nie chodzi o to gdzie będziesz w niej chodził tylko o złożenie podpisu pod fałszywym oświadczeniem.
Jeśli to dla Ciebie nie problem to droga wolna

Reymont pisze:Nie chodzi o to gdzie będziesz w niej chodził tylko o złożenie podpisu pod fałszywym oświadczeniem.
Tak , specjalnie.eenneell pisze:Ale niestety Kolega Cracker wsadza bardzo marne pliki i złe foty! (Specjalnie ?)
Tosmy się nie zrozumieliReymont pisze:Jednakże, gdyby coś nadal nie było jasne, proszę pytaj.
Cracker pisze:Admin prosił aby nie ważyły więcej jak 50 kB , wię się podporządkowałem.
W końcu to on płaci za serwer.
Karol pisze:"Forum entuzjastów płyt winylowych zaprasza --> http://winyl.net/
Chcesz podyskutować o swojej pasji? Może masz problem z gramofonem? To miejsce jest dla Ciebie!"
Daruj. Pozycjonowanie mamy akurat raczej całkiem niezłe... i za darmo. Bez "firmy" i praktycznie bez wysiłkuporkes pisze:to chyba jasne-pozycjonowanie przez firmę
Takie praktyki już w ogóle są dla mnie co najmniej głupie, wybaczporkes pisze:apel do forumowiczów,zrzutka.
Z doświadczenia wiem, że wizualne efekty tych zabiegów bywają masakryczne. Mnie osobiście drażni jak widzę specjalnie utkane w paru miejscach słowa kluczowe, tylko po to by sztucznie wywindować pozycję witryny.porkes pisze:dobrze jak firma dostanie prawo do drobnej ingerencji w układ strony,tylko w celu łatwiejszego wypozycjonowania i w obrębie ustalonym z właścicielem strony.
Już widzę jak ta firma co miesiąc ingeruje w stronę i podbija statystyki (i w jaki wkurzający dla odwiedzających sposób)porkes pisze:koszty miesięczne to od 40-150 złoty.
Dzięki. Dobrze wiedzieć, jakie są obecnie stawki.porkes pisze:specjalnie sprawdziłem,żeby była jasność.
Długie posty są fajne, przynajmniej ja je doceniam, ale przypomnij sobie o rozpoczynaniu zdań od wielkich liter, o robieniu spacji po znaku interpunkcyjnym, o podziale dłuższych wypowiedzi na paragrafy.porkes pisze:sorry,że taki długi post ale chciałem konkretnie.
Jakiś inny może?porkes pisze:sporo pomysłów
i to mówi samo za siebie... pozycjonowanie kilka lat temu a pozycjonowanie teraz to dwie różne sprawy... prawie jak winyl do płyty cd... niby gra muzyka ale...kilka lat temu pozycjonowałem
ja nie mam firmy a mam dostęp do takich katalogów, nigdy nie zapłaciłem grosza żadnej firmie za pozycjonowanie i sam wypozycjonowałem nie jedną stronę...do ok 1000 katalogów,które mają do dyspozycji takie firmy,zwykły człowiek tego nie zrobi
Pochwalisz się którą?nightspy pisze: ja nie mam firmy a mam dostęp do takich katalogów, nigdy nie zapłaciłem grosza żadnej firmie za pozycjonowanie i sam wypozycjonowałem nie jedną stronę...
Lepiej zapytaj o to prywatnie aniżeli tutaj, bo śmieci sięReymont pisze:Pochwalisz się którą?