Deska z głośnikami

Klamoty domowej roboty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BlackDevil
Gramofon: S600

Deska z głośnikami

Post autor: BlackDevil »

Jak w temacie zamiaruję zrobić odgrody projekt w myślach wygląda obiecująco , jak nie wyjdzie to zapełnię śmietnik sklejką i złomem .
Do rzeczy , po długich oczekiwaniach zjechały ostanie przetworniki Brawo ja po prawie roku udało się skompletować .
Będzie to konstrukcja 3 drożna składająca się z W18/F18/Rewelator jak na fotkach.
W18 zjechały ostanie już machnąłem ręką bo czekałem 4,5 miesiąca (wojna trampka robi robotę :evil: ) ale są i przypłynęły całe. :)
Do skompletowania zostały części do zwrotnicy nie będzie ich wiele bo I rzędu projekt robię pod lampę która też jest w trakcie realizacji (właściwie w programie kompletacji części). :lol:
Załączniki
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
Awatar użytkownika
Dario Antonio
Gramofon: Akai AP-100c

Re: Deska z głośnikami

Post autor: Dario Antonio »

Z tymi Scanami to będzie rewelka,niesamowity głośnik. :clap: :clap: :clap: Ciekawym wrażeń.
BlackDevil pisze:
27 lip 2026, 17:47
jak nie wyjdzie to zapełnię śmietnik sklejką i złomem
Nie czaruj, :naughty: jakbyś nie wiedział co wyjdzie, to byś nie poskładał takiego "Lii Scan Song Speak" hajendu :!:
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego . 8-)
Awatar użytkownika
BlackDevil

Dario Antonio pisze:
27 lip 2026, 22:25
Nie czaruj, :naughty: jakbyś nie wiedział co wyjdzie, to byś nie poskładał takiego "Lii Scan Song Speak" hajendu :!:
Obawiam się że będę musiał poczarować ale wiesz jak nie dogra to musi do wyglądać :shock:
Z ciekawości F18 podłączyłem sobie ,leżał na podłodze i jak głośnik bez ubrania zagrał niesamowicie :whistle: mam nadzieję że tego nie spierd.... . :roll:
Awatar użytkownika
Dario Antonio
Gramofon: Akai AP-100c

Post autor: Dario Antonio »

BlackDevil pisze:
wczoraj, 06:36
mam nadzieję że tego nie spierd.
Przy takich przetwornikach nie da się tego spierd...
BlackDevil pisze:
wczoraj, 06:36
F18 podłączyłem sobie ,leżał na podłodze i jak głośnik bez ubrania zagrał niesamowicie
I pewnie tak go zostawisz, znaczy ubranego w deskę i bezpośrednio do pieca, cewa na woofera, kond i L-pad na tweetera. Zwrotnicy jako tako nima, ale roboty i zabawy w ci.... ;)
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego . 8-)
Awatar użytkownika
BlackDevil

Dario Antonio pisze:
wczoraj, 16:55
Przy takich przetwornikach nie da się tego spierd
No no zobaczymy 8-)
Dario Antonio pisze:
wczoraj, 16:55
I pewnie tak go zostawisz, znaczy ubranego w deskę i bezpośrednio do pieca, cewa na woofera, kond i L-pad na tweetera. Zwrotnicy jako tako nima, ale roboty i zabawy w ci....
Blisko ,będzie cewka na woofer ,bateria kondów na f18 z małym rezystorem tłumiący w celu dopasowania decybli , puki co l-pada na revelatorze nie będzie wystartuje z dobrej jakości kondensatorem finalnie się zobaczy czy trza będzie go przyciąć .
Nie kupowałam jeszcze tych części bo nie byłem pewien czy te ostatnie głośniki dojadą ,zaczynam kompletację i już widzę że lekko nie będzie rozpruje mi to kieszenie o śwince nawet nie wspomnę :roll: :lol:
ODPOWIEDZ