Roy Delgado mówi że im mniejszy pokój tym większe tuby potrzebne . Tylko pytanie co w amerykańskich warunkach znaczy mniejszy pokój, zapewne nie to samo co u nas.
Kiedyś tam wstawialiśmy Jbl L100T do pokoiku Marka,forumowego Peliksa,i ku naszemu zaskoczeniu nie było wcale źle.Nawet można powiedzieć było całkiem całkiem.Marek może powie coś więcej,on ma ucho filskie,ja mam zwykłe
To wszystko zależy od paczek i samego pomieszczenia,i nie chodzi o jego wielkość.
Teraz Peliks ma kolejne potężne kolumny podłogowe. Wrzucał zdjęcie w odpowiednim wątku.
I wszystko pasuje. Gabaryt, ciśnienia, jeszcze miejsce na płyty zostało
no wnieść te paki do Mareczka to było wyzwanie Marcinku wynosiłem coś mniejszego i "letko nie było" ale prezentuję się te criteriony zacnie... Mejw, wsiadaj we furę, gnaj do Śwarzędza i bierz. piniondz dobry, ze dwie stówy urwiesz na paliwo i będzie git. ja moje kobyły z Norge ściągałem wyłącznie po recenzjach, w tym przedpiścy z Wejherowa i grajom! i to jak!
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Leben CS300F + Snell C/IV + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) SABA PSP-350 + Luxman L-210 + ATL 304 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
no wnieść te paki do Mareczka to było wyzwanie Marcinku wynosiłem coś mniejszego i "letko nie było" ale prezentuję się te criteriony zacnie... Mejw, wsiadaj we furę, gnaj do Śwarzędza i bierz. piniondz dobry, ze dwie stówy urwiesz na paliwo i będzie git. ja moje kobyły z Norge ściągałem wyłącznie po recenzjach, w tym przedpiścy z Wejherowa i grajom! i to jak!
No ale Ty zdaje masz wieksza powierzchne, i dluzsze pomieszczenie. Wiec maja gdzie rozproszyc dzwiek. U mnie kwadrat 3.8 na 3.6...
Chyba pojde bardziej w monitory tez Snell K/II kontra Rodgers LS4a. W moim kwadracie to powinno znacznie lepiej zagrac niz te Bowersy...
Chciałem Was zapytać o znajomość, opinie, doświadczenia z tą firmą. Moze korzystaliscie albo znajomi korzystali? Na naszym forum nie znalazlem wielu informacji. W necie znalazlem jakąś ogromną 50 stronnicową dyskusje na AS krytykujaca wykonanie, pomiary i robote tej firmy. Ze fuszerka i w ogole dyletanctwo. Ale to z 2022 roku:
Maćku mam pewne doświadczenie z filią z Siemianowic i moim zdaniem te opinie z AS są uasadnione . Łomijać szerokim ukiem A jeśli chodzi o pomiary, to tak , owszem- w Siemianowicach colsztokiem, a w Swarzędzu, to chyba miarką.
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego .
Chciałem Was zapytać o znajomość, opinie, doświadczenia z tą firmą. Moze korzystaliscie albo znajomi korzystali? Na naszym forum nie znalazlem wielu informacji. W necie znalazlem jakąś ogromną 50 stronnicową dyskusje na AS krytykujaca wykonanie, pomiary i robote tej firmy. Ze fuszerka i w ogole dyletanctwo. Ale to z 2022 roku:
Maćku mam pewne doświadczenie z filią z Siemianowic i moim zdaniem te opinie z AS są uasadnione . Łomijać szerokim ukiem A jeśli chodzi o pomiary, to tak , owszem- w Siemianowicach colsztokiem, a w Swarzędzu, to chyba miarką.
Dzieki Dario za podzielenie sie opinią. Finalnie odpuscilem te Bowersy, ida do mnie Rogersy