Albo czegoś nie wiem, albo tutaj ktoś wie że dzwonią ale nie wie w którym kościele, albo jeszcze wariant taki, że próbuje trafić jelenia który się nie zna i wciągnie jak pelikan żabę
Wszystko zależy od stanu. Widziałęm oferty tych gramofonów po ok 4 k PLN a wkładka z igłą też niezgorsza, jak igła NOS, to cena nawet nie dziwi mnie...
Wszystko zależy od stanu. Widziałęm oferty tych gramofonów po ok 4 k PLN a wkładka z igłą też niezgorsza, jak igła NOS, to cena nawet nie dziwi mnie...
Wkładka jak najbardziej spoko. Sam mam tą igłę (Mlb) na body AT150. Odniosłem się tylko do opisu wkładki i igły. Po pierwsze ta wkładka nigdy nie kosztowała tyle. To ze ktos ja za tyle aktualnie widział wystawioną to nie znaczy że jest tyle warta. Po drugie to nie shibata chyba jednak
Bierz , bo model pi-50 to biały kruk jakby miał dwa to możesz dla mnie zarezerwować Ale ja chcę z miętkim diamentem, będzie jeszcze bardziej muzykalny.
Najbardziej boję się whisky, bo po niej, nie boję się niczego .
Bierz , bo model pi-50 to biały kruk jakby miał dwa to możesz dla mnie zarezerwować Ale ja chcę z miętkim diamentem, będzie jeszcze bardziej muzykalny.