Nowy czy stary
-
Se_bek
Re: Nowy czy stary
Bo już mi Wojtek wytłumaczył. Myślałem że to forum jest inne, że nie jak wszędzie hejt i wyśmieszki. Ok. Dam radę. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Jaki hejt?? Ty sie tak nie unoś 
JVC QL-A7 DL-103S JVC Z1S ADC QLM32 MK3 Buphono2 Oled Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Jaki hejt? To była moja szczera odpowiedź na:
Jesteś dokładnie w miejscu gdzie traktuje się to hobby całkiem poważnie, a sam zepchnąłeś ważne zagadnienie do poziomu jakiejś wydumanej fanaberii.
Jeszcze jest czas się zreflektować
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
witold
- Gramofon: Sony ps x60
Dokładnie, żaden hejt, tylko święta, szczera prawda którą w tych czasach należy docenić a się nie obrażać.
- Peliks
- Gramofon: Składak
Oj jak ja bym chciał żeby tak wyglądał hejt w internecie............
Sony/Denon/Ortofon/Micro Seiki PreamPD La Hiraga Hegel H300 MC Systems M3
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D,301mkII Grace F-8L EMT TSD15 Goldbug Medusa Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black,Rohmann,SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
AT15Sa AT150MLX Denon DL-103D,301mkII Grace F-8L EMT TSD15 Goldbug Medusa Nakamichi MC1000
Ortofon Cadenza Black,Rohmann,SPU E GM Gold Pickering XSV3000 Sony XL-45 XL-55
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Mnie się wydaje, że kolega już pytał o tego SL1500 kiedyś i tam były dość obszerne relacje i konkrety. Ale może to ktoś inny pytał? To spoko, bo przecież kolega nie będzie szukał skoro ktoś inny może jak na przykład jest w tym czasie w pracy. To ma zapłacone przecież i nie robi tego za darmo tylko dla idei.
Ja bym poszukał, ale już jestem nieaktywny zawodowo, to mi nikt tego w pensję nie wrzuci. Może Kinky? On jest uczynny, a wiem, że ma czas.
W sumie to jakiś "młody" mógłby dla sławy na forum i pościk się nabije dodatkowy. Ja to już nie nabiję, bo mam tego w H, nawet nie wiem ile?
A..
i przestańcie molestować kolegę, sępy! Q Wy! Krwiożercze bestie pozbawione empatii!
Wkładkojebcy i kablociągi!

Ja bym poszukał, ale już jestem nieaktywny zawodowo, to mi nikt tego w pensję nie wrzuci. Może Kinky? On jest uczynny, a wiem, że ma czas.
W sumie to jakiś "młody" mógłby dla sławy na forum i pościk się nabije dodatkowy. Ja to już nie nabiję, bo mam tego w H, nawet nie wiem ile?
A..
i przestańcie molestować kolegę, sępy! Q Wy! Krwiożercze bestie pozbawione empatii!
- ŁDŁ
- Kontakt:
Szesnaście tysięcy siedemset jeden.
Tyle mogę bo jestem JDG.
Łukasz Długosz
Serwis i projektowanie elektroniki, także audio https://www.facebook.com/ldlelektronika
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
Serwis i projektowanie elektroniki, także audio https://www.facebook.com/ldlelektronika
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
- pawelgrab
jeden post co 5 godzin 36 minut od dnia rejestru czyli ponad dekadę+ - Brawo Dark
ale Dark
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
- darkman
- Kontakt:
@zelazny mi kiedyś napisał, nie ilość tylko jakość Darq. I chyba miał rację, choć chyba nie miał na myśli swoich postów
Swoją drogą gdzie jesteś Seba? Wracaj, bo nabiję jeszcze więcej bezsensownych postów. Ktoś musi.
Swoją drogą gdzie jesteś Seba? Wracaj, bo nabiję jeszcze więcej bezsensownych postów. Ktoś musi.
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Ja dam Ci radę, kup dwa posłuchaj, porównaj i zdecyduj który ma zostać.
Ja osobiście teraz jak miałbym decydować to albo dual 721 po pełnym spa u @Olszy albo nowy Technics 1500.
Póki co mój art deco sony P SX 60 tez jest świetnym gramofonem, tylko jakoś by do Przemka go zawieść na pełne spa, ale jakoś weny w tym temacie mi brak.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650 ]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650 ]
- darkman
- Kontakt:
Yyy spa psx60 to sobie sam zrobisz, sa wszstkie tutoriale na forumsub Sony przecież 
no ikoledzu