Gramofon do 2000 zł

Tematy związane z zakupami gramofonowymi
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Re: Gramofon do 2000 zł

Post autor: Wojtek »

Litości... Wyślij do esdarka. Skoro można mu zaufać z nowym gramofonem to stary chyba też ogarnie? :D
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
DrizztSiedlce

Post autor: DrizztSiedlce »

E tam ;) szukam serwisu blisko żeby podjechać :p a i wysłać nie lubię takich rzeczy :p
Awatar użytkownika
pawelgrab

Post autor: pawelgrab »

Fajnie się czyta, wybór też szanuję oczywiście :D ale koniec końców:

DrizztSiedlce pisze:
wczoraj, 14:48
Wpadła mi dodatkowa kasa :p i dołożyłem i zamawiałem mikro seiki, jest taki pan co robi na zamówienie ;)
DrizztSiedlce pisze:
wczoraj, 16:33
W sumie to nie tajemnica ale nie chcę wchodzić już w dyskurs bo podjąłem decyzję. Esdarek ;)
jeżeli dobrze zrozumiałem to kolega kupuje gramofon micro seiki (bd modelu i ceny) powyżej kwoty 2 koła pieniędzy polskich, więc jeżeli to nie tajemnica można wiedzieć jaki to model i za jaką dokładnie kwotę został nabyty - ciekawość zżera nic poza tym,

a jeżeli to np. coś w stylu Micro Seiki DDQ-3 ;) to odpowiem, że jeżeli to faktycznie jest Metz TX 4963 (klon micro seiki, było wielokrotnie o tym na Forum) to przedział cenowy za super egzemplarz to rząd 1 koła pieniędzy i tak dla przykładu pierwsza wyświetlona oferta z oliksa oczywiście w idealnym stanie wizualnym i technicznym a co najważniejsze w oryginale - to kwota 900 do negocjacji :lol: :
https://www.olx.pl/d/oferta/gramofon-fi ... %7Corganic
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
ODPOWIEDZ