Muzyczna prasa

Tematy wspólne dla wszystkich gatunków muzycznych
Felix1988

Re: Muzyczna prasa

Post autor: Felix1988 »

I ciąg dalszy lektur dla metalowców-oldschoolowców, którym sieć nie wystarcza :) Jubileuszowy numer R'Lyeh dostępny u Adriana - hellishband@o2.pl
Najnowszy Heavy Metal Pages można zaś zamówić u Jacka - sadzonerecords@gmail.com
Nie są to gigantyczne nakłady, tak więc kto pierwszy, ten lepszy.
Załączniki
Ziny.JPG
Felix1988

Nowe Jazz Forum - Barnaba Siegel opisuje elektryczny okres Milesa, zresztą generalnie ciekawy numer :)
Załączniki
Jazz Forum.jpg
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Post autor: darkman »

Felix1988 pisze:
wczoraj, 20:01
opisuje elektryczny okres Milesa,
Muszę nabyć. Zapomniałem, a akurat byłem w Empiku... psia dupa!
A jaki okres został wliczony? 1968-1975 czy jakieś przyległości jeszcze?
Felix1988

Od In A Silent Way do Dark Magus, ale są też wersje rozszerzone oraz koncertówki wydane później, np. Bitches Brew Live z festiwalu Isle of Wight.
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Post autor: darkman »

Aha fajnie, są też koncerty z Belgradu, wydane już dość dano temu, BTW wydane razem, a odstęp między koncertami było coś 20 letni.
Dzięki za info.
Chyba jednak u mnie w empiku po prostu nie było jeszcze JF, a prenumeratorzy dostają wcześniej.

Po majówce zaatakuję ten market ostatnio zabawkowo słodyczowy :).. czasem trudno się przebić z książką przez stos czekolad i słodyczy przy kasie, a gdy zaraz po nowym roku chciałem kupić najzwyklejszy terminarz typu teno/tewo, to nie było żadnych poniżej 50 zeta :?
Felix1988

darkman pisze:
dzisiaj, 08:06
Chyba jednak u mnie w empiku po prostu nie było jeszcze JF, a prenumeratorzy dostają wcześniej.
U mnie na prowincji w jedynym już Empiku - drugi był chyba nieopłacalny, co nie dziwi - w lutym był jeszcze na półce numer listopadowy, a po nim ukazały się już dwa kolejne :lol: Prędzej kupisz więc w redakcji, wysyłają szybko. W kioskach i w salonikach nowy numer był już kilka dni temu, ja odebrałem go w środę - mam teczkę, jak za PRL-u i odkładają mi takie wynalazki jak właśnie Jazz Forum, Ruch Muzyczny i inne niszowe tytuły :)
ODPOWIEDZ