No nie mam.
Za młodu sobie pomyślałem w niewiedzy "eeee z filmu, pewnie pierdu pierdu"..a posłuchać jakoś nie było gdzie, film mi się nie podobał, olewam
Potem już tylko końpakta mi się udało kupić.
No nie mam.
Ooops.. słowo na niedzielę, będzie
Nie no 5, a dzisiaj już 3, ale się wstydziłem przyznać
O to koniecznie, bo nie mam - wciągam na listę! Well z Hancockiem itd.. miodzio, a nie znam tej płyty. TP - tu gorzej cenowo, ale cóż począćSimonTemplar pisze: ↑wczoraj, 20:50Components
Jedena z moich ulubionych Bobikowych. Będzie w tym roku wydanie od TonePoet.
Mam jeszcze naszykowaną Ascension na piątkowe popołudnie w dużym składzie z Sandersem, no i obie wersje Ed! i EdII, bo mam na LP i na CD, różnią się.
Zdecydowany TOP ostatnich lat. Miałem przyjemność kilka lat temu zamienić słowo z Nubią przy okazji 60 lecia RonnieScotta. Przesympatyczna dziewczyna. Od tamtego czasu widzę jakie ogromne postępy zrobiła. Niesamowite jak ogarnia ten kawał tenora. No a Shabaka jest nie do pobicia. Przez lata tyle różnych od siebie projektów miał. Szuka a nie błądzi. Sam wiesz jaka magiczna jest ta jego ostatnia płyta
Tu się kajam bo nie mam 🫣 Koniecznie muszę dołożyć do kolekcji. Jakoś tak Coltranea zaniedbałem ostatnio… Wskakuje u mnie na pilną listę zakupową. Dzięki.
To masz sporo do nadrobienia, Comet Is Coming, Sons of Kemet, Theon Cross, Makaya McCraven, tam usłyszysz również Shabakę i Nubya.
mam
marzec -:-martin.h pisze: ↑dzisiaj, 11:25A Shabaka ma nową płytę https://open.spotify.com/album/1WLCmU6lTy0OqC1ALX4wfJ
No mnie też. Pewnie chciał nas zdołować!
Nie, ale posłucham z przyjemnością.
Już się nawracam