Ktoś z myjką Knosti z Opola lub okolic?
-
Witam!
Chciałbym się zapytac, czy kto na forum jest z Opola i ma myjke Knosti. Otóż jestem świeżym posiadaczem gramofonu i po weekendzie Trzech Króli, będę miał swoich kilka starych płyt z domu rodzinnego. Może byłby ktoś uprzejmy przy okazji czyszczenia swoich płyt umyc kilka dodatkowych - nie więcej niż pięć - sześć, przy czteropaku:))
Pzdr.
Cezi
Chciałbym się zapytac, czy kto na forum jest z Opola i ma myjke Knosti. Otóż jestem świeżym posiadaczem gramofonu i po weekendzie Trzech Króli, będę miał swoich kilka starych płyt z domu rodzinnego. Może byłby ktoś uprzejmy przy okazji czyszczenia swoich płyt umyc kilka dodatkowych - nie więcej niż pięć - sześć, przy czteropaku:))
Pzdr.
Cezi
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Ktoś z myjką Knosti z Opola lub okolic?
Czteropak nie zaszkodzi
ale jestem z Bielska-Białej to byś miał jednak kawałek.

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
-
No, trochę daleko. Ale mogą być jeszcze okolice Tarnowskich Gór, bo jestem tam bardzo często.
Pzdr.
Cezi
Pzdr.
Cezi
- Mr Smile
- Kontakt:
hej
ja sie podpinam do tematu, może już ktoś z naszych (opolskich) okolic nabył taka myjkę?
ja sie podpinam do tematu, może już ktoś z naszych (opolskich) okolic nabył taka myjkę?
smile for everyone
-
Odświeżam temat, gdyby ktoś w międzyczasie z Opola nabył myjkę.
Cezi
Cezi
-
Jestem z Wołczyna i posiadam myjkę Nitty-Gritty. Służę pomocą.
-
Przepraszam, ale dopiero teraz dostrzegłem, że odezwał się Pan w sprawie możliowści umycia płyt. Bardzo chętnie z niej skorzystam, jeśli jest to dalej możliwe. Mam do umycia ok. 10 płyt i 4 single siedmiocalowe. Potrzebuję tylko kupić nowe koperty papierowo foliowe do singli (do LP już mam). Żeby nie sprawiać kłopotów, wtedy kiedy Pan będzie czyścił swoje płyty, podjechałbym i skorzystał z myjki. Proszę tylko o informację, w jaki sposób mam się odwdzięczyć za skorzystanie z możliwości umycia płyt. Próbowałem pisać na PW, ale nie jest Pan juz zarejestrowanym użytkownikiem, dlatego piszę ten mail na forum ogólnym
Cezi
Cezi
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Jak to nie jest, skoro jest? Po prostu przestał zaglądaćcezi pisze:ale nie jest Pan juz zarejestrowanym użytkownikiem

Jak PW nie odbiera to tym bardziej chyba nie zerknie tutaj, ale próbować można.cezi pisze:dlatego piszę ten mail na forum ogólnym
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Wojtek pisze:Jak to nie jest, skoro jest? Po prostu przestał zaglądaćcezi pisze:ale nie jest Pan juz zarejestrowanym użytkownikiem
Jak PW nie odbiera to tym bardziej chyba nie zerknie tutaj, ale próbować można.cezi pisze:dlatego piszę ten mail na forum ogólnym
Piszę, że próbowałem pisać na PW do użytkownika Tull. Serwer odpowiedział: "nie ma takiego użytkownika". Widocznie sie wyrejestrował. Chyba, że błąd serwera. Być może admin byłby w stanie sprawdzić, czy użytkownik Tull jest aktywny i czy można mu wysłać prywatną wiadomość.
Cezi
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tylko że to jest użytkownik tull, a nie Tull (tak, duże litery robią różnicę), tak więc ani wyrejestrowanie ani błędy, a jedynie zwykłe niedopatrzenie.cezi pisze:Piszę, że próbowałem pisać na PW do użytkownika Tull. Serwer odpowiedział: "nie ma takiego użytkownika". Widocznie sie wyrejestrował. Chyba, że błąd serwera. Być może admin byłby w stanie sprawdzić, czy użytkownik Tull jest aktywny i czy można mu wysłać prywatną wiadomość.
Jestem administratorem, jakby co

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Z dużej litery napisałem tylko w poście powyżej, aby wyróżnić użytkownika. Oczywiście prywatną wiadomośc próbowałem wysłać używając ikonki pod informacją z datą rejestracji i liczbą postów i się nie udało. Tak czy siak jeszcze raz spróbowałem wysłać tym razem używając ikonki koperty (mail do użytkownika) i tym razem poszło.
Niemniej jednak dziękuję za zwrócenie uwagi.
Cezi
Niemniej jednak dziękuję za zwrócenie uwagi.
Cezi
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
To dziwne, ja normalnie mogę wysłać do niego PW, klikając w ikonkę, itd.
W takim razie, oby odpisał na e-mail.
W takim razie, oby odpisał na e-mail.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum