Ostatnio oglądałem...
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Ostatnio oglądałem...
Kac Vegas 3 czyli powtórka z rozrywki, najlepsza scena to ta już po napisach 

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
-
-
Ostatnio oglądałem...
Wczoraj R. Watersa berliński koncert z 1990 roku
Kicha... zestarzało się
Samo "The Wall"nie

Samo "The Wall"nie

- JacK
Avatar na BD w wersji 3D. Jak jestem stary to jeszcze czegoś tak pięknie zrealizowanego nie widziałem.
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Ostatnio oglądałem...
Jak dla mnie to Avatar to jedyny dobrze/efektownie zrealizowany film w stereoskopowym 3D.
Na każdym kolejnym filmie 3D na jakim byłem w kinie była taka kiszka, że z zasady ignoruję 3D.
Przykro mi było, jak dystrybucja Iron Mana 3 w PL zastrzegła sobie, że były jedynie seanse 3D...
Na każdym kolejnym filmie 3D na jakim byłem w kinie była taka kiszka, że z zasady ignoruję 3D.
Przykro mi było, jak dystrybucja Iron Mana 3 w PL zastrzegła sobie, że były jedynie seanse 3D...
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- JacK
Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki, do tego filmu przymierzałem się cztery lata trochę zniechęcony recenzjami. W końcu wczoraj odpaliłem BD i obejrzałem... świetny film. Poczułem się prawie jak wiele lat temu gdy jako młody człowiek wystawałem pod kinem aby zdobyć bilety na Indiane i przenieść się w świat przygody. Ten sam klimat, ci sami aktorzy i twórcy, ta sama narracja, humor oraz przygoda. Film jak na dzisiejsze standardy nie przeładowany widowiskowymi efektami, chyba twórcom bardzo zależało na zachowaniu ciągłości z poprzednimi częściami.
-
Ostatnio oglądałem...
Po raz raz n...ty wczoraj na TV 7 "Joe Black" Natknąłem sie przez przypadek i tak zostało
Jeśli ktoś jeszcze nie widział ...w co wątpię polecam
Anthony Hopkins pokazał cały swój kunszt aktorski. Tytułowa rola Brada Pitta też zasługuje na wyróżnienie.No i scenariusz.....nie zdradzam ...może czyta ktoś kto jeszcze nie widział tego filmu. Dla mnie bomba !

-
Ostatnio oglądałem...
Raz go próbowałem oglądać, wyłączyłem, ale zaznaczam że mam swoje gusty filmowe i naprawdę mało który film mnie zainteresuje. Ostatnim, który oglądałem był Hair, kilka tygodni temu.
- Reymont
- Mr. Moonlight
Ostatnio oglądałem...
Zupka z głowiznąReymont pisze:Obława z Dorocińskim i Rosatką całkiem spoko.

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”
― John Lennon
― John Lennon
- Reymont
mmm i na grzybach prosto z lasu...Mr. Moonlight pisze:Zupka z głowiznąReymont pisze:Obława z Dorocińskim i Rosatką całkiem spoko.
- wb83
Ostatnio oglądałem...
Metallica Through the Never. W sumie to koncert w 3D z fabularyzowanymi wstawkami. Świetna rzecz, super realizacja, mimo że nie jestem wielkim fanem metallicy (po prostu czasem posłucham) bawiłem się znakomicie, ciary też parę razy wystąpiły
. Polecam wszystkim lubiącym ostre granie i koncerty prawie na żywo
Dal fanów metallicy seans obowiązkowy.