Ja kupowałem tutaj:
https://www.turntableneedles.com/N95ed- ... _1400.html
Szczęśliwie siostra kumpla mieszka w USA i śle czasem bratu i rodzicom paczki, to nie było dużo zachodu. Całość wyniosła mnie latem 195 PLN.
Shure M95
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
-
kmarko
- Gramofon: CEC BD-5200
Re: Shure M95
Dziękuję bardzo za fachowe porady. Też mam taką możliwość, uruchamiam temat z USA. Trochę dłużej to potrwa, ale pewnie warto. Dzięki.
Na marginesie, igłami brand DaCapo nie warto zawracać sobie głowy? Mam jeszcze kilka wkładek ze starymi igłami, które chcialbym kiedyś uruchomić, a nie wiem czy będę korzystał. Może ktoś już ma doświadczenie z DaCapo?
Na marginesie, igłami brand DaCapo nie warto zawracać sobie głowy? Mam jeszcze kilka wkładek ze starymi igłami, które chcialbym kiedyś uruchomić, a nie wiem czy będę korzystał. Może ktoś już ma doświadczenie z DaCapo?
- domibobi
- Gramofon: Sony PS X65
Po przerobieniu kilku eliptycznych Tonarów, w cenach ok. 50euro, do różnych wkładek, polecam z całym przekonaniem - dobry, zadowalający produkt. Po licznych (o których można poczytać i na tym forum) narzekaniach na produkty od Analogis, nie pchałbym się w to. A zdaje się, że produktu DaCapo to nić innego jak Analogis.
analog: SonyPSX65 / PreampDyskretniok / OnkyoA8850 / PylonAudioPearl27
cyfra: Tidal / Wiim Ultra
Kilka szpargałów do sprzedania: viewtopic.php?f=59&t=21195
cyfra: Tidal / Wiim Ultra
Kilka szpargałów do sprzedania: viewtopic.php?f=59&t=21195
-
kmarko
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Po prostu kiedyś DaCapo sprzedawało Analogis, a Analogis to tez tylko marka handlowa.
Po czasie dogadali się bezpośrednio z wytwórcą igieł Analogis i stąd "nowe" igły pod marką DaCapo
Ja bym tej igły z USA nie ciągnął. Za dużo ceregieli względem tego co to jest.
Po czasie dogadali się bezpośrednio z wytwórcą igieł Analogis i stąd "nowe" igły pod marką DaCapo
Ja bym tej igły z USA nie ciągnął. Za dużo ceregieli względem tego co to jest.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
kmarko
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
To kup sferyka Tonarowego, a jeśłi to będzie to to trzeba celować w JICO NE jeśli nie jakiś oryginał.
SAS do tej wkładki to już trochę przesada.
A jeśli już upierać się przy jakimś tanim eliptyku to w Europie są do znalezienia.
SAS do tej wkładki to już trochę przesada.
A jeśli już upierać się przy jakimś tanim eliptyku to w Europie są do znalezienia.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum