Na szczęście już takich nie robią ...
Micro Seiki DD7
-
ahaja
Re: Micro Seiki DD7
Ano - SUT to najlepszy kompan do takich wkładek z gainem 32-36dB.
.
-
fal
Dzisiaj ustawiłem na 150 Melua zagrała tak , że mi spodnie spadły a gdy ustawiłem na 200 to i gacie zjechały. Oczywiście to żarty , ale Ahaja pre daje takie możliwości , że nawet nie wiem co napisać uważam , że jest warty każdej złotówki. Ogólnie jestem oszołomiony i zachwycony torem analogowym , kiedyś ktoś napisał , że analog nie zagra tak jak cyfra otóż moim zdaniem cyfra nie zagra tak jak analog. Mam streamer raczej z tych nie najgorszych ale nie najlepszych chociaż miałem w swoim torze i takie które kosztowały krocie i takich emocji jakie daje mi analog z wkładką 33PTG nie miałem nigdy. Miałem kilka dobrych dni u siebie CD Metronome Le player +4 za bagatela 44 tyś grał świetnie ale emocji takich jak na czarnym krążku nie było. Mogę sobie jedynie troszkę w brodę pluć , że tak długo zwlekałem z zakupem dobrego drapaka.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Miło że w końcu odkrywasz że cena nie gra 
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
fal
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Czegoś nie zrozumiałeś i mam się powtarzać?
Gratuluje odkrycia że cena nie gra, szczerze.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
fal
Tor analogowy gra cały czas na moich emocjach jestem tak mile zaskoczony , że szok. Mówiłem sobie , że w tym roku koniec z rozwojem ale męczy mnie przedwzmacniacz chciałbym mimo wszystko zrobić jeszcze krok wyżej. Mam dwa typy Husaria i Manley Chinook o jednym i drugim sporo poczytałem w sieci niestety z wypożyczeniem jest ciężko. A opinie są pozytywne o jednym i drugim Manley jest droższy no i ze sznytem lampy a ja nic lampowego w torze nie mialem więc trochę mnie kręci w stronę Chinook. Może ktoś coś podpowie w którą stronę iść, wkladka AT33PTG, wzmacniacz Goldmund Telos7, kolumny Dynaudio Confidence C1 Signature.