Sprzedam. Czyszczę szafy z gratów. Kilka dokończonych i rozebranych lub nawet nowych niezaczętych projektów kolumn glośnikowych. Wszystko można odebrać w Warszawie, mogę wysłać paczkomatem, mogę zrobić transakcję przez olx itp. Jeśli cena czegoś zwala z nóg czekam na rozsądne propozycje.
1. komplet na klony Totem Mite Wszystko NOWE, w pudełkach, niedotykane lutownicą.
2X Tonsil gdn 13/40/2 4ohm
2x Tonsil gdwk 10/80 8ohm
komplet elementów na zwrotnice: 2x cewka 0,85, 2x kondensator jantzen audio 2,7uF, 2x rezystory TY-ohm metalizowane 3,3R 5W, 2x port b-r 35x120mm
CENA: 300zł.
2. komplet na zrobienie dwudrożnych podstawkowych na TVM (Tesla) ARN150 i gdwk 11/100. oba 8ohm. Do tego nienajgorsze zwrotnice na dobrych elementach i porty B-R. Wszystko używane, mają sporo śladów walki, mogą być jakieś delikatne uszkodzenia. ale wszystko działa
Cena: 150zł
3. 2x STX W.30.300.8.MC niskotonowy. mają jakieś małe uszkodzenia membrany. ale grają ok. graly chwilę w odgrodach.
cena: 100zł
4. 2x Monacor SP-205/8. Uszkodzenia whizzera i membrany. Do zabawy w odgrody i inne jak znalazł
cena 50zł
5. 2x Monacor SP-8/4SQS, sprawne, jakieś ślady używania.
cena 50zł
6. zwrotnice/filtry z terminalami (chyba do tego STX?) cewka rdzeniowa 3mH plus Mundorf 47uF.
cena 50zł
Sprzedam dla DIY głośniki zwrotnice, nowe i używane komplety do projektów
-
Kyt
-
Zdarta Płyta
Re: Sprzedam dla DIY głośniki zwrotnice, nowe i używane komplety do projektów
Dzień Dobry,
Czy ogłoszenie jest aktualne? Ewentualnie interesuje mnie zestaw na skrzynki DIY Totem Mite.
Pozdrawiam,
Czy ogłoszenie jest aktualne? Ewentualnie interesuje mnie zestaw na skrzynki DIY Totem Mite.
Pozdrawiam,
- Bacek
- Gramofon: Kenwood L-07D
Re: Sprzedam dla DIY głośniki zwrotnice, nowe i używane komplety do projektów
Moje pierwsze "poważne" paczki. Wciąż jeszcze stoją u znajomego który je przejął.
Klipsch LaScala i analogowo cyfrowa herezja.