Alternatywa MONO! dla "co kręcisz".... (tylko Mono)
- mrcnoos
- Gramofon: Składak
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Alternatywa MONO! dla "co kręcisz".... (tylko Mono)
Fajna, jakiś maniak z wysublimowanym poczuciem własności zakleił logo Capitol stickiem z inicjałami. Uwielbiam tych kretynów
.
Mam zdaje się dwie sztuki takie choć bez stickersa automatycznego, ale za to o ile pamiętam jakieś graffiti opisowe debila się znajdzie hehe. Co ich tak korciło w epoce by to podpisywać albo uzupełniać "podpisy". Moje ulubione
to podpisy pod fotkami "John, George, Ringo i Paul" no Q'va płakać się chce.
Mam zdaje się dwie sztuki takie choć bez stickersa automatycznego, ale za to o ile pamiętam jakieś graffiti opisowe debila się znajdzie hehe. Co ich tak korciło w epoce by to podpisywać albo uzupełniać "podpisy". Moje ulubione
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
O, paczajta, Capitol nie zaklejony ale kutasa Adonisa amatora talent męczył na back side
o by mu jaja oberwało.
A.. nie cenówka, się nie radują bo sprzed niemal 40 lat i w £, jak były tanie jeszcze.. looz. Poza tym worecek niekoniecznie z tej płyty jakiś z odzysku.
Drugiej jakoś nie widzę, a pewnie Butchery mam dwa (ale stereło oba samce) i widzę, a 2nd to pewnie Bartek_S'ex ma swojego. Możliwe też, że gdzieś zapchałem bo niby Beatlesie mają swoja półkę ale ostatnio napotykam ich w zaskakujacych miejscach domu.
A.. nie cenówka, się nie radują bo sprzed niemal 40 lat i w £, jak były tanie jeszcze.. looz. Poza tym worecek niekoniecznie z tej płyty jakiś z odzysku.
Drugiej jakoś nie widzę, a pewnie Butchery mam dwa (ale stereło oba samce) i widzę, a 2nd to pewnie Bartek_S'ex ma swojego. Możliwe też, że gdzieś zapchałem bo niby Beatlesie mają swoja półkę ale ostatnio napotykam ich w zaskakujacych miejscach domu.
- mrcnoos
- Gramofon: Składak
No i co poradzisz Darek... albo bierzesz takie, albo szukasz do śmierci