To co ? mam się wyresetować

Na FB 2 (fakt tam nie zaglądam i juz zapomniałem)
motown pisze: Przy okazji, warto w tym wątku nadmienić, że kolega Wojtek bywa arogancki i infantylny. Wszyscy pewnie widzą i wiedzą, ale musiałem to napisać ;]
Rety, jeśli motown takie rzeczy o mnie pisze (na zasadzie "i kto to mówi") to chyba faktycznie sięgnąłem nowego dnamotown pisze:Przy okazji, warto w tym wątku nadmienić, że kolega Wojtek bywa arogancki i infantylny. Wszyscy pewnie widzą i wiedzą, ale musiałem to napisać ;]
Wolałem nie czekać. Pewnie by wtórował sam sobie. Już kiedyś widziałem podobne akcje.Reymont pisze:Tak sobie myślę, że w sumie Wojtek mogłeś nie pisać od razu o jego multikoncie, tylko kilka dni poczekać...
Ciekawe czy zacząłby prowadzić dyskusje z samym sobą
Ostatnie słowo zawsze musi należeć do ciebie, co? Po prostu uderz się we własne piersi, przyznaj, że czasem ci się zdarza i już. Ja też nie jestem święty, ale to jest temat o tobie, a ty także nieskazitelny nie jesteś. Nie traktuj mnie z góry, nie lekceważ i nie dyskredytuj tego co piszę. Takie nonszalanckie zachowanie zdecydowanie ci nie przystoi. Powinieneś świecić przykładem. Zawsze. Nawet jak ktoś pisze coś, z czym się nie zgadzasz czy zachowuje się nieprzyzwoicie. Zupełnie nie rozumiem czym ja sobie zasłużyłem na takie drwiny z twojej strony. Cały czas chodzi o Stantona? O ten wątek, który skasowałeś, gdzie napisałem człowiekowi, że warto uzbierać parę groszy?Wojtek pisze:Rety, jeśli motown takie rzeczy o mnie pisze (na zasadzie "i kto to mówi") to chyba faktycznie sięgnąłem nowego dna
To jakby ktoś chciał "podnieść ciśnienie" Adminowi/Ziomalowi!Wojtek pisze:Stary, nie nazywaj mnie ziomalem,.
Idiota Zastanow sie co piszeszWojtek pisze:Fakt faktem, napisałeś bzdurę.
Jak gralem ze szpulowca to skakales jeszcze z jajka na jajko a teraz nie posiadam tego sprzetu lecz czesto spotykam takie tasmyWojtek pisze:Używasz/posiadasz w ogóle jakiś sensowny magnetofon szpulowy?
Masz w kolekcji oryginalne szpule, o których rozmawiamy? Kupowałeś je kiedyś?
Jeśli nie to śmiem jednak twierdzić, że jesteś prędzej w gównie niż w temacie.
Jeśli tak to spoko, może masz jakieś pojęcie.
Doswiadczenie to masz ale nie w tym temacieWojtek pisze:Biorąc pod uwagę moje doświadczenia sprzed lat to jednak podałeś dość mocne ceny, stąd twierdzę, że podrożały.
Hipokryzja to jest z twojej stronyWojtek pisze:Hipokryzja pełną gębą.
Nie wytykam nikomu z jakiego kraju pochodzi Nie wytykam nikomu gdzie mieszka jakie ma obywatelstwo Mam szacunek do wszystkich narodowosciWojtek pisze:A my zapraszamy Irlandczyka od siedmiu boleści do kraju ojczystego.
Posprowadzasz sobie trochę "mega rare" wschodnich wydań na handel.
A co do ciebie REYMONT to juz dawno wiedzialem ze jestes DUPKIEM. rusza cie co?Reymont pisze:Światowiec k. jego mać - kita po siebie i na Wyspy.