Jak ktoś ma coś do Admina...
-
- Winters
To już dawno przestało być śmieszne. To nie moja decyzja, ale sądzę, że odwlekanie tego bana nie ma sensu.
A co do sprawy - wątpię marmurku czy cokolwiek ugrasz, bo szkodliwość społeczna tej "zbrodni" jest znikoma.
Z resztą, w te Twoje sądowe strachy chyba nikt nie wierzy.
A co do sprawy - wątpię marmurku czy cokolwiek ugrasz, bo szkodliwość społeczna tej "zbrodni" jest znikoma.
Z resztą, w te Twoje sądowe strachy chyba nikt nie wierzy.
DIOMEDES KATO
-
-
Ale mi nie zalezy na niczym, sam fakt ze pojdzie sie tlumaczyc to troche sie ppstresuje gowniarz to potem sie zastanowi dwa razy zanim cos napisze. Wystarczylo przyznac siemdo bledu i przeprosic a nie isc w zaparte.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2013, 00:25 przez marmoorek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: Jak ktoś ma coś do Admina...
eenneell pisze:marmoorek pisze:Milcz!!!!! Bo z toba nie rozmawiam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo co sie wtracasz jak sprawa nie dotyczy Ciebie.
- Winters
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Skasowałem śmieci. Jak chcesz możesz pokazać screen, szczególnie z tym tekstem "troll to Ciebie zrobił" czy jakoś tak.marmoorek pisze:Ale trzeby bylo przeniesc dokladnie a nie bez watkow o trolach, mam screeny chesz? Co niewygodna cenzura
Ale... ty jesteś świadom faktu, że masz nadal możliwość pisania tutaj tylko dlatego, że jeszcze toleruję Twoją obecność?marmoorek pisze:dopoki nie uslysze magicznego slowa bede jechal po tobie i nie tylko na tym forum

A cierpliwość się kończy, przy tym co teraz starasz się odstawić.
Zresztą, publiczne zniesławianie również jest karalne.
Sory facet, ale Ty nie chcesz rozmawiać prywatnie, a pisząc publicznie musisz się godzić na to, że może Tobie odpisać każdy, tak więc odpuść sobie ten ton rozkazujący.marmoorek pisze:Milcz!!!!! Bo z toba nie rozmawiam
W sensie że byłeś karany?marmoorek pisze:Z wlasnego doswiadczenia wiem ze kolo 30 dni rozpatruja sprawe

Starszy człowieku z rozumem dziecka, powiem dosadnie, jeśli wierzysz że aparat państwowy taką bajeczkę kupi to ja się naprawdę cieszę, że ludzie tacy jak Ty wyjechali stąd i nie zamierzają wracać. Naprawdę. Taki poziom głupoty powinno się leczyć instytucjonalnie.marmoorek pisze:Moze zalapiesz.
Wyobraz sobie ze w jakims serwisie internetowym jest dwoch uzytkownikow. A administrator (nie zabraniajac tego w swoim regulaminie) publicznie informuje. Ze te dwa konta to jedna osoba. Tego robic nie wolno. I to tez podlega pod ustawe o ochronie danych osobych -bowiem adminis. dysponujac danymi do ktorych nie maja dostepu inni uzytkownicy swiadomie naduzywa swojej funkcji i robi to publicznie.
Założyłeś sobie drugie konto w celu przyszycia się za kogoś innego (w nieznanym celu). To nie czyni z Ciebie świętego, raczej na odwrót.
Fakt, nie było takiego punktu w regulaminie, bo nie sądziłem, że będę musiał w taki sposób chronić forum, gdyż chyba można śmiało założyć, że normalny człowiek nie potrzebuje mieć kilka loginów.
Ale spoko, swoim niezrównoważonym zachowaniem wskazałeś lukę w regulaminie i ja ją zaraz uzupełnię

Jednak groźby i straszenie naprawdę możesz sobie darować, bo tylko siebie przez to kompromitujesz.
Szanuję swój regulamin. Ty po nim depczesz na co dzień. Czujesz się lepszy z tego powodu?marmoorek pisze:Druga sprawa nie saanuje regulaminu, ktory sam stworzyl.

Jeśli jakiekolwiek pismo dojdzie to z chęcią się wytłumaczę z głupoty jednego ze swoich forumowiczów. Potraktuję to jako ciekawą przygodęmarmoorek pisze:Ale mi nie zalezy na niczym, sam fakt ze pojdzie sie tlumaczyc to troche sie ppstresuje gowniarz to potem sie zastanowi dwa razy zanim cos napisze. Wystarczylo przyznac siemdo bledu i przeprosic a nie isc w zaparte.

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- Reymont
Wyspy zryły psychę. Traktowanie jak pomietło dopełniło dzieła zniszczenia...
Efekt: troll na winyle.net.
Efekt: troll na winyle.net.
-
Nie tlumacz sie, bo winni sie tlumacza, a banem mozesz mnie nie straszyc bo nie zalezy mi na tym. Chcesz to banuj nie chcesz nie banuj.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Problem polega na tym, że winny jestem chyba tylko w oczach chorego marmoorka.
Skoro Ci na tym nie zależy to ban leci, klient nasz Pan, i tak było to odwlekane w czasie.
Myślałem, że się jeszcze poprawisz, ale jak widać na tak zaawansowany debilizm już nie ma ratunku.
Skoro Ci na tym nie zależy to ban leci, klient nasz Pan, i tak było to odwlekane w czasie.
Myślałem, że się jeszcze poprawisz, ale jak widać na tak zaawansowany debilizm już nie ma ratunku.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
-
Czarna Mamba
Czarna Wdowa
...
Leszek Czarny...
a teraz i...
... Marmurek Czarny!

Czarna Wdowa
...
Leszek Czarny...
a teraz i...
... Marmurek Czarny!

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Tak, obok Czarnego Ucha (x2) 

Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
I Ty masz jeszcze żal do Wojtka? Podam Ci inny przykład z forum o papierosach elektronicznych. Mam tam konto ja i moja pani z jednego IP. Jest to możliwe tylko dlatego że powiadomiłem admina o tym. Inaczej byłby ban dożywotni za podwójne konto. I to powinien Wojtek zrobić, walnąć Ci bana. Jednak tego nie zrobił. To Ty powinieneś mu podziękować a nas, forowiczów przeprosić za nadawanie z dwóch kont. Osobiście sobie tego nie życzę, żeby pisać niby z dwoma osobami a faktycznie jest to jedna pod dwoma kontami.
Jak sie forum nie podoba, droga wolna. Praktycznie swoimi głupimi wpisami w tym wątku juz się z forum pożegnałeś.
Widzę że masz bana więc mój post nie ma już sensu. Ban w pełni zasłużony.
Jak sie forum nie podoba, droga wolna. Praktycznie swoimi głupimi wpisami w tym wątku juz się z forum pożegnałeś.
Widzę że masz bana więc mój post nie ma już sensu. Ban w pełni zasłużony.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Pilot, Ty nawet nie znasz całej historii, bo nie było Ciebie na forum kiedy marmoorek zaczął swoją aktywność.
Nie będę jednak namawiał do zgłębiania sprawy, bo nie warto w taki sposób tracić czasu
Tak czy siak, dodałem do regulaminu forumowego punkt o zakazie posiadania wielu kont.
I tak umówmy się, że będę takie przypadki rozpatrywał indywidualnie, a nie "z automatu", bo już zdarzało się u nas, że ktoś założył drugie konto bo np. miał jakiś problem z pierwszym, nie mógł się zalogować, zapomniał loginu czy hasła, itd.
A za takie coś raczej nie należy się kara.
Nie będę jednak namawiał do zgłębiania sprawy, bo nie warto w taki sposób tracić czasu

Tak czy siak, dodałem do regulaminu forumowego punkt o zakazie posiadania wielu kont.
I tak umówmy się, że będę takie przypadki rozpatrywał indywidualnie, a nie "z automatu", bo już zdarzało się u nas, że ktoś założył drugie konto bo np. miał jakiś problem z pierwszym, nie mógł się zalogować, zapomniał loginu czy hasła, itd.
A za takie coś raczej nie należy się kara.
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum