take cuś znalazlem.........
-
Nie odwracaj kota ogonem gdzie budapest wyprodukowany a gdzie sprzedawany bo zdziwilbys sie ale pewnie wyprodukowany w hong kongu i to jest prawidlowa odpowiedz. Laser disc akurat ze wzgledu na zainteresowanie pewnym rodzajem filmow nie jest mi obcy i wiem w ktorych krajach ten nosnik byl popularny a w ktorych ze wzgledu na koszty nie. I jesli chcesz podwazac czyjes wydawnictwo tompodwazaj ale ja nie mam powodu nie ufac komus kto spedzil cale swoje zycie na opisywaniu tworczosci tego zespolu, jest osoba odpowiedzialna za fan club w wlk bryt jak i jest autorem wielu ksiazek o tym zespole , darzony pelnym zaufaniem czlonkow tego zespolu.
-
-
I zagsdka na zakonczenie tego durnego sporu. KTORY WYKONAWCA (ALBO ZESPOL) po raz pierwszy wydal material na LD?
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Re: take cuś znalazlem.........
Tak sie wtrace...a nie myslicie, ze ta znaleziona Beta byla zrobiona na potrzeby TV ? Czyli w celach promocyjnych.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Powiedziałem dlaczego o to zapytałem, ale spoko, masz prawo do własnych teorii, choćby były niezbyt sensowne.marmoorek pisze:Zapytales zeby pokazac swoja proznosc ze niby cos tam wiesz ale nie do konca.
Dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem, więc dopowiadam faktmarmoorek pisze:Nie odwracaj kota ogonem gdzie budapest wyprodukowany a gdzie sprzedawany

Masz jakiś dowód na to czy dalej pleciesz bzdury, bo tak Ci się wydaje?marmoorek pisze:bo zdziwilbys sie ale pewnie wyprodukowany w hong kongu i to jest prawidlowa odpowiedz.
Spoko, ale co z tego wynika?marmoorek pisze:Laser disc akurat ze wzgledu na zainteresowanie pewnym rodzajem filmow nie jest mi obcy i wiem w ktorych krajach ten nosnik byl popularny a w ktorych ze wzgledu na koszty nie.

Niedawno chwaliłeś się, że dopiero rozglądasz się za odtwarzaczem LD...
Tylko że to nie są żadne odkrycia, nowości ani rewelacjemarmoorek pisze:Napisz swoja ksiazke i umiesc swoje odkrycia .

Powtarzam pytanie marmoorek: na jakiej podstawie zaprzeczasz temu co Tobie przedstawiłem w tym wątku?
Nie wierzyłeś mi, poprosiłeś o podanie listy, to ją podałem. Faktów nie jestem w stanie sobie wymyślić, a ty to nadal podważasz.
Pytam teraz ja, a pytanie to jest raczej proste i nieskomplikowane: na jakiej podstawie?

Dlaczego? Wg mnie nie, bo wygląda na komercyjny produkt.Robert007Lenert pisze:Tak sie wtrace...a nie myslicie, ze ta znaleziona Beta byla zrobiona na potrzeby TV ? Czyli w celach promocyjnych.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Re: take cuś znalazlem.........
Tez tak myslalem bo znalzlem info ze 500 sztuk wyszloRobert007Lenert pisze:Tak sie wtrace...a nie myslicie, ze ta znaleziona Beta byla zrobiona na potrzeby TV ? Czyli w celach promocyjnych.
- Robert007Lenert
- Kontakt:
Do TV nosilo sie kiedys Bety.... bo z innego formatu nie chcieli grac np klipow.
-
Generalnie tv na becie jechala . Bo lepsza jakosc i tak jak napisalem wczesniem inny sposob zapisu dzwieku.