Zapomniałem dodać ma być czarny albo drewno Najlepiej kolor tego denona DP 47 lub pioneera PL 505 bo podobne mam kolumny jednak to salon musi się prezentować Takie srebrne plastiki niestety odpadają nawet jak będą super grac niestety musi to też cieszyć moje oko
Tak, dzięki o nim pisałem że znalazłem jako uszkodzony, ale pisałem do gościa i nie odpisuje :(Z reszta troche mnie on korci bo mogłaby to być ciekawa zabawa na zimowe wieczory to uszkodzenie
Oba bym odpuścił, widać ze te oferty sa od handlarza wiec jesli on tego nie naprawiał to może się okazać ze nic z tego nie zrobisz i wydasz kasę na szrot.
Tak tez może być, ale nie zawsze taki handlarz poza wymiana bezpiecznika nie umie zrobić więcej, po prostu jeździ kupuje jak stoi i co działa to sprzedaje nie działa zajrzy proste naprawi nie proste puszcza dalej bo mu i tak nikt za czas spędzony nie zapłaci, ale mogę się mylić. Ja kiedys kupiłem za parę gorszy flagowca denona od handlarza okazało się że padło trafo STB które zasilało procka i dlatego nic nie działało.
Jeszcze ten mi się podoba z wyglądu, ma cos co mnie do niego przyciąga wizualnie, jeśli chodzi o zdjęcia bo na żywo nie widziałem i wiem że to półautomat z napędem paskowym