Witam.
Proszę o opinię o w/w myjce. Jest do kupienia aktualnie za 380 zł (trzeba zmienić sprzedawcę na oficjalnego Vevor i zastosować kod rabatowy)
https://amzn.eu/d/5PalRcQ
Wystarczy do sporadycznego mycia winyli ? Czy mycie ultradźwiękami 40 kHz wystarczy ?
Vevor myjka ultradźwiękowa
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Re: Vevor myjka ultradźwiękowa
Jasne, no i dobra cena. Pamiętaj tylko że robotę robi również płyn do mycia. Wanienka ma zrobiony odpływ, spory plus. No i w zestawie napęd do płyt.
Do typowego odmaczania płyt, bez szorowania szczotkami, jak najbardziej. Sam używałem podobnej. Jednak z racji lenistwa i braku miejsca skończyłem z Humminguru, Koszt nieporównywalny (3 k - nowa od producenta), ale pełny automat bezdotykowy i generatory ustawione prostopadle do powierzchni płyty.
Z tej będziesz zadowolony pod warunkiem użycia dobrego płynu, płukania płyt po myciu i suszenia ich. Bezobsługowa ani cicha nie będzie, ale cena zachęca.
Do typowego odmaczania płyt, bez szorowania szczotkami, jak najbardziej. Sam używałem podobnej. Jednak z racji lenistwa i braku miejsca skończyłem z Humminguru, Koszt nieporównywalny (3 k - nowa od producenta), ale pełny automat bezdotykowy i generatory ustawione prostopadle do powierzchni płyty.
Z tej będziesz zadowolony pod warunkiem użycia dobrego płynu, płukania płyt po myciu i suszenia ich. Bezobsługowa ani cicha nie będzie, ale cena zachęca.
-
-
Re: Vevor myjka ultradźwiękowa
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)