To trudne pytanie.
Projekt był tak realizowany by można było go powtarzać. Oczywiście ramię może być zawsze inne. Ale największym wyzwanie jest napęd i talerz. Mam pewne plany ale co z tego wyjdzie nie wiem.
To trudne pytanie.
Tiiiaaaa
Trzymam kciuki i życzę serdecznie "powodzenia". Nie przejmuj się internetowymi filozofami, jakich pełno na fejskbukach czy innych portalach. Fajnie jest realizować się i określać przez własne dzieła.
Darku, muzyka jest zwykle nagrywana w stereo. Używając dwóch ramion i dwóch wkładek mono, masz prawdziwy układ "dual mono" - do tego wzmak z monobloków... i żaden znawca Ci nie podskoczy na fejsie
Mareczku i tak mi nie podskakują. Odkąd Admin wywalił Czarlsa, to nikt nie jest tak nierozważny
Nie macie fejsa to nie istniejecie w sieci
Początkowo był pomysł na dwa ramiona. I tak naprawdę można po drugiej stronie zamontować drugie ramię.dale pisze: ↑19 lip 2025, 19:58Trzymam kciuki i życzę serdecznie "powodzenia". Nie przejmuj się internetowymi filozofami, jakich pełno na fejskbukach czy innych portalach. Fajnie jest realizować się i określać przez własne dzieła.
Projekt faktycznie jest dosyć elastyczny i rozwojowy, myślę że własny, dobrze wyważony talerz pa pewno nie zaszkodzi.
Fajnie by było móc założyć dwa ramiona, nawet dłuższe - czy nie ma możliwości użycia nóg jako mocowań arm boardów do dłuższych ramion? regulacja była by prosta. Pytanie tylko czy z izolacją wibracji podłoża by taki układ sobie poradził ?