Kilka płyt SEALED pieczętowane (S) M/M i nie słuchów tzw

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
darkman
Gramofon: PL70LII, PSX60
Kontakt:

Re: Kilka płyt SEALED pieczętowane (S) M/M i nie słuchów tzw

Post autor: darkman »

Panowie przypominam się z Krową, bo warto. Chciałbym napisać, że można się targować, ale nie można niestety. Droga w pozyskaniu i stan referencyjny, a rzecz w tym, że już paru osobom odmówiłem obniżki, więc tak czy siak nie mogę wzbudzić ich konsternacji, brakiem konsekwencji, bo tak.
Płyta jest zresztą tego warta. Oto ona:

PF#183. Pink Floyd Atom Heart Mother, EMS-80320, 364,- (1974), JAP: NM/M-, spine 100% (M) OBI w doskonałym stanie Y2.500, piękny gatefold, cena 360,-
Super max wydanie o doskonałym brzmieniu, OBI seria EMS ten sam design grafiki co Dark Side EMI na 2nd Press Japan i np Meddle, które mam w swojej kolekcji PF, a jak wiadomo 2nd Dark S uchodzi za „+” w stosunku do Solid triangle na Odeon choć posiada magię trójkąta.
Rezecz oczywista wydanie jest kompletne z oryginalnym OBI EMS-80320 oraz sygnowaną tym samym numerem wkładką 6str japońską (mini booklet b/w i są fotki też sygnatura EMS-80320) przepiękne wydanie w rozkładanej cover - gatefold.
(Krowa czysta i nie dojona!, spojrzenie byka, ogon tygrysa i trzy podobne laseczki na back cover).
Prawdę mówiąc perełka kolekcjonerska c.b.d.o na fotkach. A ucho? No cóż.. miód i orzeszki jak arbuzy.
fotografie w poście #183 strona 13, tego wątku - stan i jakość tego akurat wydania są wybitne.

Taak, to ta! Sucz! :shifty: .. zapraszam, to tylko parę piw w sumie jak się stawia kolegom z pracy.. z drugiej strony szukanie kolegów w pracy, to jak szukanie ich w wojsku, hehe. Koń.. przepraszam, krowa by się uśmiała :animals-cow:
Załączniki
IMG_3860.JPG
IMG_3860.JPG (25.71 KiB) Przejrzano 246 razy
IMG_3859.JPG
IMG_3859.JPG (62.3 KiB) Przejrzano 246 razy
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

No bo chłopaki, praca jest po to by pracować, a nie szukać czegoś co nie istnieje. Wojsko zaś po to by służyć, a nie szukać kolestwa. Swoją drogą ochrona granic nie płaci za nic!

Dobra bedo DSOTM, chyba..zara'z :doh:
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

Mam jeszcze Krowę na 4th UK Issue Press USA w stanie słabszym sporo, ale za to tanią, a stado cały czas rasowe, bo Press US i wczesny jak nie wiem co. Okładka jak widać na focie VG/lekko na +, a media VG/VG+ widoczne zarysowania co prawda kopertowe ale z kategorii solidniejszej nieco, no cóż nie była jakoś pewnie zadbana jak widać. Cena zatem dla hodowców ceniących sobie konkretnne tłoczenie i pozycję, a nie koniecznie chcących ładować kasę w piwo dla kolegów, którzy i tak je błyskawicznie wysikają i nic nie pozostanie, a jeszcze powiedzą, że smaka narobiliście tylko prtfel nie puścił. No jak żyć?!
Jeśli ktoś chce to na gotowo, to spoko gra jak wygląda na VG ortodoksyjnie rzecz ujmując, ale nie jest tak, że się nie da słychać, ot ma słyszalne defekty w postaci skratches, natomiast gdybym nie miał w swoim zbiorze Krowy w ogóle lub brytyjskiej, to brałbym jak .. tu sobie sami wpisujemy co tam kto lubi. Płyta jeszcze nie myta, więc stan odsłuchowy może ulec lekkiej zmianie, ale to dopiero po przesłuchaniu mogę określić - czego nie uczynię już w tym tygodniu, bo jestem daleko od myjki i sprzętu akurat. .ale spoko można np rezerwować czy coś tam.

(-Kuczerwka)107AB. Pink Floyd, Atom Heart Mother, UK 4th Issue, Made in USA, SHVL -781 A-5 K 64 60, SHVL 781B-4 K 6461 5ON, cena do odbioru: 80,-
Załączniki
PHOTO-2025-07-11-14-32-11 3.jpg
PHOTO-2025-07-11-14-32-11 2.jpg
PHOTO-2025-07-11-14-32-11.jpg
PHOTO-2025-07-11-14-32-10.jpg
Ostatnio zmieniony 12 lip 2025, 08:03 przez darkman, łącznie zmieniany 1 raz.
kuczerawka

Post autor: kuczerawka »

107AB
Dej mnie te mućkę, bo nie mam, a na te wyższą mi szkoda 🤣
Się odezwę po weekendzie
Awatar użytkownika
Mawis
Gramofon: JVC QL-A7

Post autor: Mawis »

kuczerawka pisze:
wczoraj, 22:09
107AB
Się odezwę po weekendzie
Myślałem myślałem i przeje...ł :lol: :lol: :lol: Gratki :clap:
JVC QL-A7 JVC Z1S ADC QLM32 MK3 iFi Zen Phono3 Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------------

“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
Awatar użytkownika
darkman
Kontakt:

kuczerawka pisze:
107AB
Się odezwę po weekendzie
Spox Grzesiu, podtuczysz na śląskiej trawie i będzie jak rasowy Angus! Odkładam, a może wpadniesz po odbiór to Se przesłuchamy/?.. podupadłem na zdrowiu, ale kawę pijem, jeszcze, bo muszem.

Panowie brać tego Japońca, bo się nie mogę zdecydować co zostawić sobie, Q'rde :doh:
kuczerawka

Post autor: kuczerawka »

darkman pisze:
dzisiaj, 08:06
kuczerawka pisze:
107AB
Się odezwę po weekendzie
Spox Grzesiu, podtuczysz na śląskiej trawie i będzie jak rasowy Angus! Odkładam, a może wpadniesz po odbiór to Se przesłuchamy/?.. podupadłem na zdrowiu, ale kawę pijem, jeszcze, bo muszem.

Panowie brać tego Japońca, bo się nie mogę zdecydować co zostawić sobie, Q'rde :doh:
A możliw, możliw...jak mi się noga odrobinę sklei po biopsji 😁
ODPOWIEDZ