Do pełni szczęścia brakuje napisu "Discrete 4" na czole wkładki.
Ale dźwiękowo gra tak samo, bo generatory F-8E (taki jak ten tutaj) czy F-8'10 (też ma charakterystyczny front) mają jednakową charakterystykę.
Dominik co TY będziesz słuchał jak "przelecisz" wszystkie wkładkidomibobi pisze: ↑23 maja 2025, 17:50Mocno się nad tym tematem zastanawiałem i szperałem w sieci bo oczywiście brakowało mi tego logo na czole wkładki. Trochę uspokoiła mnie ta grafika:
a44811f6 (1).jpg
Gdzie logo nie ma na body F-8F, a np. dla F-8C widać jakiś napis. Z drugiej strony w ulotce, która była w komplecie jest rycina wkładki z logo 4Discrete. Trochę żal tego napisu. Ale igła, według mnie wyglądającą na nieużywaną, jakoś mi to zrekompensuje![]()
XL-50 mam z ori igłą ale jaki to jest szlif, to nie wiem z głowy. A dodatkowo nie pamiętam kiedy miałem ją na ramieniukuczerawka pisze: ↑23 maja 2025, 19:32Dominik, a miałeś możliwość posłuchać XL-50 z jakimś Sasem od Jico? Tak żeby porównać z tą Grace
Czasy się zmieniają. Kiedyś przelatywał koleżanki ze studiów, teraz zostały mu już tylko wkładki
I to same ostre
Na F-8C zawsze z przodu było logo Grace na czarnym tle. To jakby zupełnie inne body od pozostałych F-8, mimo że igły są kompatybilne.
A co chcesz wiedzieć? Mam XL-70 i XL-50, mam też SASa do nich.kuczerawka pisze: ↑23 maja 2025, 19:32Dominik, a miałeś możliwość posłuchać XL-50 z jakimś Sasem od Jico? Tak żeby porównać z tą Grace
Dzięki za propozycję. Przemyślę, czy aż tak mi brakuje tego napisuPASJA-AUDIO pisze: ↑27 maja 2025, 12:31,,Domibobi,,-Napis mogę zrobić laserowo,ponosisz tylko koszty przesyłki.Napisz na priv jakby co.
Czyżby shure IIItatachabera pisze: ↑30 maja 2025, 19:03Po 10 latach powrót do MM. W końcu ile można słuchać tylko jazzu![]()