W sumie jest napad... ale nikt nie śpiewa ,,they'll hang me in the mornig,,

W sumie jest napad... ale nikt nie śpiewa ,,they'll hang me in the mornig,,
Noooo
Potwierdzam. Serial godny polecenia.pawelgrab pisze: ↑19 kwie 2025, 16:26łyknąłem pierwsze trzy odcinki MOBLAND - londyńska gangsterka na najwyższych poziomach - obecnie w Paramount+ , natomiast polska premiera w SkyShowtime niestety dopiero 9 czerwca- no serial ma potencjał - zresztą plejada gwiazd: Tom Hardy - człowiek od czarnej roboty , Pierce Brosnan - szef wszystkich szefów , Helen Mirren - jego żona i Paddy Considine - syn
, w końcu coś świeżego, ahh, bym zapomniał producent i reżyser to Guy Ritchi - polecam
mobland.jpg
Zgadzam sie! Probuja ciagnac temat zaczety przez Chylke ale to troche popluczyny...Ciężko to umiejscowic wlasnie do akcji Chylki, Siarka to slaba jej kopia, tez słucha mocnej muzy - taka kalka. Do tego uwaga spoiler, akcja z Nina i kompletne nie przygotowanie historii i przeszlosci to kicha straszna...Nie wiem czy dalej warto ogladac...
Bardzo lubiłem rookiego jak był na Netflix bo pokazuje uczciwie życie krawężnika w USA.
Ja nie dałem rady dotrwać do końca pierwszego sezonu ale kątem oka patrzyłem jak żona męczyła go dalej. Nie rozumiem skąd tak wysokie oceny na sieci. Pomysł jest ok i początkowo zaciekawia jednak szybko wyłazi główna wada - "umowny zachód" nie potrafi robić filmów o totalitaryzmach. Nie ma co się spodziewać choćby namiastki Orwella. Może socjologia nie kwiczy jak w "Człowieku z wysokiego zamku" ale... No nie dla mnie.Wojtek pisze: ↑26 maja 2025, 18:27Męczymy ostatni sezon "Podręcznej"
Boże jak oni to zjebali. Tak naciągane, tak dziurawe, takie bezsensowne, postacie zachowują się jak nie one w ogóle.
Męczymy się bo jednak ciekawi jak zakończą ten 6-ty sezon. Został nam ostatni odcinek, który dopiero ma się ukazać.
Typowy przykład na siłę przeciąganej historii, tak jak to było z The Walking Dead chociażby.