czołem, na sprzedaż moje podstawowe do niedawna ATLe (jeszcze w podpisie). pochodzą z dobrej, forumowej ręki (przede mną użytkował je Kolega Peliks). technicznie - bez zarzutu. "popiardywał" niedawno jeden basowy głośnik - polecani na forum przez Kolegę Piterskiego spece obejrzeli, przymocowali jakiś tajemniczy drucik i trąbią dalej. zwrotnice - "grać, nie ruszać". aaa, terminale któryś z poprzednich właścicieli przerobił na te właściwe

to teraz trochę o mankamentach - nie ma oryginalnych maskownic. te dorabiane chciałem nawet podrasować, ale skończyło się na zakupie kołków

no i jak na sprzęt w tym wieku - skrzynki też dają troszkę do życzenia. nie chciałem picować, malować flamastrami ani woskiem uzupełniać - z Gramofonikiem się nie utożsamiam, na forum posiedzieć jeszcze zamierzam

jak ktoś ma zdolności techniczne - dostanie wdzięczny materiał do położenia okleiny

winszowałbym sobie za nie xxx i raczej wykluczam wysyłkę - ciężar, gabaryt, brak stosownych opakowań itp. oczywiście w rozsądnych granicach jestem w stanie je dowieźć, ewentualnych zainteresowanych - serdecznie zapraszam na odsłuch i kawę. standy (home made) i maskownice (home made) oczywiście w komplecie. teraz kilka zdjęć:
sprzedaż podyktowana jest jedynie faktem przesiadki na snell'e C/IV - rozważałem większe ATL'e, ale trafiła się okazja i są snell'e. zapraszam serdecznie.