Wyobraź sobie, że do środka też zaglądam bo inaczej nie dałbym gwarancji na całość a co do Twojego DDX1000 to jakby Marek go w środku nie przejrzał to byś musiał teraz korbą kręcić

Wyobraź sobie, że do środka też zaglądam bo inaczej nie dałbym gwarancji na całość a co do Twojego DDX1000 to jakby Marek go w środku nie przejrzał to byś musiał teraz korbą kręcić
Dokładnie
No to chyba jasne skoro zacząłem pytać o gramofon. Nie mam aspiracji żeby mieć drapaka debeściaka , wystarczy mi gramofon który będzie grał bardzo przyzwoicie i będzie na lata , na którym będę mógł zawiesić i wkładkę ciężką i lekką gdzie będę mógł ustawić wszystkie wymagane kąty wysokości itp..
Bardzo dziękuję za odpowiedźPawelec pisze: ↑14 kwie 2025, 21:39Co do pytania o różnice to muszę przyznać, że nie byłem w posiadaniu SL 1300G więc na temat jakości tego modelu nie będę się wypowiadał ale zakładając, że napęd (silnik, łożyska, układ sterujący, talerz ....) zachowują standardy SL 12.. to mogę ocenić, że jakością z PL 70II będą blisko. Przewaga jednak Pioneera jest zdecydowana w konstrukcji ramienia. Podstawowa to długość efektywna bliska 12 cali a także zdecydowanie lepsza jakość i rodzaj zastosowanych materiałów.
Noooo do pewnego momentu zaczynają się z tym schody, bo nie ma ramion uniwersalnych.
Nikt niczego mi nie obiecywał , chcę tylko zrobić rozsądny zakup żeby za pół roku nie żałować. Czekam za ofertą na Technicsa jeśli będzie atrakcyjna skończy się na nim , jeśli nie pochylę się nad czymś z epoki , Kenwood , Pioneer lub Micro Seiki.
Nie rozumiem. Najtaniej w Łodzi - 12499 brutto, kolorek do wyboru.