Hm sygnał puścić dwoma żyłami a masę ekranem?
no proszę nie podali....znalazłem w necie

Hm sygnał puścić dwoma żyłami a masę ekranem?
Co i tak efektywnie da Ci ponad 100pf/m
Już była konkret polecajka, a nawet kilka.
Twoja strata, niemniej jak już napisano, sygnał wychodzący z SUTa odpowiada charakterystyce pod preampy MM.
4x drożej i 8x lepiej
Od technicsa mam (nie wiem czy to oryginal, ktory byl z gramofonem) jakis taki wyglądający na 10zl, sut (stary au-320) mial kabel) a z pre do wzmacniacza łącze nadal jakimś byle jakim za pare zł z rtv euro agdDario Antonio pisze: ↑10 kwie 2025, 22:22Mirek , ale Ty przecież miałeś kable , to co w nich nie pasuje ? Źle grają ?
Wygląd kabli to najważniejsza sprawa świadcząca o ich jakości
Mylisz interkonekty z kablami głośnikowymi, ale spoko. Inna mańka, inne parametry sygnałowe.
No to pytanie zasadnicze na tym etapie - co śmierdzi w typach które już otrzymałeś?
Pierwsza propozycja najlepsza , czyli :
a nie Maryni?
@Wojtek zadałem konkretne pytanie, dostałem 1 konkretną odpowiedź a reszta to poczytaj i zastanów się chwilę czy to są odpowiedzie na moje pytania ... padło Mogami, Van Damme, była dyskiusja odnośnie pojmności, ale dopiero @Dario Antonio odpowiedział konkretnie na zadane pytanie... który w jakiej aplikacji, a Ty jak zwykle czepiasz się i robisz sobie podśmiehujki ...
Nie. Po prostu Ty tego nie zrozumiałeś. Powtórzę, dostałeś odpowiedź od praktyka, wskazujący kabel o bardzo przyzwoitych, lepszych od pozostałych parametrach użytkowych. Fakt, możesz nie ogarniać tego że kabel który nadaje się do przesłania najsłabszego sygnału, najbardziej podatnego na degradację, będzie również dobry dla, ba nawet bardzo dobry, dla mocniejszego sygnału.mirhon pisze: ↑11 kwie 2025, 12:09@Wojtek zadałem konkretne pytanie, dostałem 1 konkretną odpowiedź a reszta to poczytaj i zastanów się chwilę czy to są odpowiedzie na moje pytania ... padło Mogami, Van Damme, była dyskiusja odnośnie pojmności, ale dopiero @Dario Antonio odpowiedział konkretnie na zadane pytanie... który w jakiej aplikacji, a Ty jak zwykle czepiasz się i robisz sobie podśmiehujki ...