Zdecydowanie nie jestem z tych co się obruszają. Na chwilę obecną prowadzimy wymianę swoich zdań i nie zawsze musimy się zgadzać

Ilość płyt jest wbrew pozorom bardzo duży więc wybór nie jest jednoznaczny. Czego właśnie doświadczam. Chciałem to jakoś usystematyzować i w jednym wątku poznać opinie o konkretnej płycie.
Może źle do tematu podszedłem, może inaczej wątek powinienem był opisać. Bo faktycznie Wojtek może mieć rację, że powstał by podobny wątek...
ps. 1.
A gdyby tak wątek z listą dostępnych płyt na rynku, uaktualniany jak pojawi się nowa płyta? I możliwość oceny TYLKO na zasadzie z podaniem + i - ?
Czyli np.
Płyta XYZ:
- zła realizacja, słaba dostępność, brak instrukcji
+ najtańsza na rynku, dobry opis po polsku, do prostych gramofonów wystarczy, używam i daje radę
Płyta NNN:
- cena
+ super tłoczenie, wiele możliwości testów, raczej dla profesjonalistów
itd.
Taki wątek byłby ciekawym kompedium co jest na rynku i jak jest postrzegane przez odbiorców. Oczywiście opinie zapewne subiektywne ale wnioski każdy by wyciągnął już sam. Na pewno byłoby to pomocne przy decyzji zakupowej.
ps2.
Jeśli nie ma opcji dodania tematu, to proszę Wojtek usuń historię dotyczącą nowego wątku. Szkoda zaśmiecać i jeszcze bardziej utrudniać wyszukiwanie interesujących treści.