Unitrę w TV? Nie wiem, jak dla mnie to przepalanie pieniędzy.
Tak.
Bzdury bez pokrycia.
Tym niemniej w moim środowisku , a zapewne jestem starszy od Ciebie nikt lub niewiele osób ogląda tv. W grupie docelowej nie ma zapewne nikogo.
Widzisy oczami wyobraźni kobietę, babcię , starszego pana, który wcześniej nie miał żadnego związku z hi-fi że dziekit takiej reklamie łykną gramofon za dychę??!
To tak trochę fejkowo wygląda, bo nie trochę razi, a jest wręcz obrazą dla nabywcy tego sprzętu. Pomijając to, jak w tych filmikach opowiadają o przykładaniu wagi do szczegółów.
A wystarczyło jakąś tulejkę o odpowiedniej średnicy uderzyć młotkiem by wyciąć idealny okrąg
To są specjalistyczne i inteligentne materiały polimerowe , ktore nadają się do procesów inżynieryjnych , o wyjątkowych właściwościach , w amorficznej postaci dla rozbicia częstotliwości rezonansowych . Lepki i elastyczny polimer (posiada jednocześnie właściwości charakterystyczne ciał stałych oraz płynnych) ,który łączy absorpcję wstrząsów i dobrą pamięć z bardzo dużą izolacją drgań i charakterystyką tłumienia w bardzo szerokim zakresie temperatur .
Najbardziej boję się whisky , bo po niej , nie boję się niczego .
A wystarczyło jakąś tulejkę o odpowiedniej średnicy uderzyć młotkiem by wyciąć idealny okrąg
A jak się nie ma tulejki to pierwszy z brzegu spawacz z kawałka blachy taką zrobi za flaszkę albo kilka.
Można też zrobić wzornik z drewna/mdf i cienkim nożykiem na około niego to wyciąć, może idealne nie będzie ale na pewno kilka klas lepiej. Zresztą metod na poczekaniu kilka można wymyśleć.
Ale ogólnie nie krytykuję ich za próby. Sprzęty przyzwoicie wyglądają, trochę solidnej techniki w sobie mają ogólnie pasję w tym widać. Tylk opewnie za wiele srok za ogon chcą łapać na raz. A tak czy siak nie widzę jak z tego może wyjść udany interes. Ale z drugiej strony ja w zasadzie żadnego interesu w zbliżonej nawet skali nie zrobiłem takze może coś w tym jest.
Brakowało tylko wykończenia - "jest dobre jak ch..j"
A gdzieś mi się obiło o oczy ,że sprzedają te gramofony w częściach , można ramię, silnik itd. kupić i poskladać
Najbardziej boję się whisky , bo po niej , nie boję się niczego .