Dokładnie , ale lubisz te robotę ?
Dostałeś już tego, wyczekiwanego cedeka ?
Pewnie, że lubię Nadal zaskakuje mnie jak wiele w vintage audio można dostać za tak niewiele (relatywnie oczywiście, w stosunku do cen nowego sprzętu).
Odnośnie Twojego pytania - to jednak raczej wałek, gosciu kozaczy, cwaniakuje i zasadniczo zasługuje na spotkanie z czymś cięzkim i dynamicznie się poruszającym. Niestety, pieniądze które mi wisi nie wystarczą nawet na paliwo w jedną stronę do niego, o czym pewnie gnój doskonale wie. Ale, jak się nie wywiąże do środy, to może poświecę pół godzinki, żeby utrudnić mu sprzedaż pozostałych (droższych) klocków.
Ale mniej mnie to martwi bo mam w zanadrzu inny, szatański plan... Uwielbiam ten stan, kiedy kombinujesz, kombinujesz, kombinujesz "co tu z czym połączyć, żeby zagrało jak w niebie"
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki (od Zbyszek1982), Arcam FMJ CD23, Grundig 5200 (od Kukiz30), Scott 480A, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
No to się pochwalę moim zestawem.
Pioneer PL-70
Luxman SQ-38u
Luxman D-38u
Chyba wiadomo komu zawdzięczam
Jeszcze kolumn brakuje docelowych, ale to po wylizaniu ran
Piękny zestaw, nie tylko wizualnie.
Dźwiękowo pewnie też
Jak dla mnie jeden z najciekawszych zestawów w tym wątku.
Gratuluję i trzymam kciuki za głośniki.
Zdradzisz co masz na celowniku?
Czyżby jakieś Harbethy?
No to się pochwalę moim zestawem.
Pioneer PL-70
Luxman SQ-38u
Luxman D-38u
Chyba wiadomo komu zawdzięczam
Jeszcze kolumn brakuje docelowych, ale to po wylizaniu ran
Piękny zestaw, nie tylko wizualnie.
Dźwiękowo pewnie też
Jak dla mnie jeden z najciekawszych zestawów w tym wątku.
Gratuluję i trzymam kciuki za głośniki.
Zdradzisz co masz na celowniku?
Czyżby jakieś Harbethy?
Dzięki Piotr
Z komunami to nie mam pojęcia. Poczytam o tych, które sugerujesz Ciekawe czy gdzieś można we Wrocławiu się do nich podpiąć
Pozdrawiam
Robert