Myślisz, że tylko z tego powodu? To wyprowadzę Szanownego Kolegę z głębokiego błędu
Otóż nie ceną się kierowałem, bo całą przesłuchałem i stwierdziłem, że zawartość muzyczna warta jest zakupienia.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
- jak to mi kiedyś znawca przy 2 zwrocie powiedział - teraz krócej suszą i wszystkie są krzywe
miałem się odezwać, że suszyć to może majtki a tu się schładza ale się powstrzymałem wymieniaj, wymieniaj
- jak to mi kiedyś znawca przy 2 zwrocie powiedział - teraz krócej suszą i wszystkie są krzywe
miałem się odezwać, że suszyć to może majtki a tu się schładza ale się powstrzymałem wymieniaj, wymieniaj
Położyłem na talerz i zaraz na pierwszej piosence stwierdziłem, że szkoda zawieszenia w Shure V15 III HE .
Dobrze, że zwrot przez paczkomat, bo poprzednią musiałem etykietę drukować i przez pocztę słać, przez paczkomat było 17zł.
Płyta już zaklejona i kod wygenerowany, jutro jestem na urlopie to wyląduje w paczkomacie.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650