Bacek, jestem teraz w pracy, mam kilka innych wkładek, ale jutro będę miał z powrotem Red, na którym grałem pół roku.
Swoją drogą... dlaczego nie jest prawidłowy, skoro jest na płycie testowej?
Bacek, jestem teraz w pracy, mam kilka innych wkładek, ale jutro będę miał z powrotem Red, na którym grałem pół roku.
Nie no, wiem, że nie ustawia się na płaskiej powierzchni
Zmieniłem regał i wkładkę... ale i gramka i szafkę (regał) wypoziomowałem.
Tak czy siak zrobił bym test z max i min antyskatingiem.
Oczywiście że ma to znaczenie. Są handlarze którzy gówno wiedzą o sprzęcie i są sprzedawcy.
Poziomicę kładę zawsze najpierw na talerzu i sprawdzam położenie równolegle do przodu i boku gramofonu, tutaj w PL70 sprawdzam też na plincie - jest poziom.
Zrobię po powrocie do domu, ale nie jestem pewien czy to to... bo jak pisałem na płycie jest ok, i balans na głośnikach też jest ok
Nie nie od niego, chociaż też o tym myślałem... swoja drogą, skąd taka opinia? Poparta jakimś doświadczeniem, lub informacjami od kogoś?
Jeżeli sprawa się nie rozwiąże na pewno tam trafi... tym razem do chłopaków z forum.
Tu masz rację, wieczorem wrzucę coś innego
Tak. Nie robi serwisu. Pomijając fakt że często nie jest w stanie nawet rzetelnie ocenić stanu technicznego poza "włączyłem i działa" to jeszcze są znane przypadki gdzie kupujący nie otrzymali zwrotów pieniędzy w zamian za to że sprzęt dotarł uszkodzony. Jest oczywiście rzesza ludków zadowolonych, ale to bardziej kwestia szczęścia.
Czyli dobrze, że nie skorzystałem z jego oferty, chociaż patrząc po sprzętach jakie oferuje myślałem, że to jedna z tych "porządniejszych" osób.
Ręką