Ja wiem, że pauza to jeden z najważniejszych dźwięków w muzyce, ale - przyznaję - po długiej nieobecności jestem trochę zaskoczony takim łagodnym spokojem i ciszą na forum. Oczywiście nie chodzi mi o tęsknotę za pyskówkami, ale generalnie jakby mniejszy ruch niż ten, który pamiętam. Jest jakiś odpływ serów w kierunku grup na FB czy innych socjalach, czy zwyczajnie wszyscy "zarobieni są"?
To oczywiście tylko "observation", nie jakakolwiek krytyka. Ja zresztą narzekać nie powinienem, bo wpadłem jak szwagier, który 3 lata temy wyszedło po fajki i właśnie wrócił, a i tak Koledzy zaangażowali się w moje nowe zakupy bez kręcenia nosem Ale generalnie jakby ciszej było. Mam rację, czy to mylne odczucie?
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki (od Zbyszek1982), Arcam FMJ CD23, Grundig 5200 (od Kukiz30), Scott 480A, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
Wiesz, temat polityczny zamknięty, o religii nie wypada, że Polska nie potrafiła robić gramofonów ustalono już, że kable, a zwłaszcza zasilające są najważniejsze - też... Sam widzisz, nie ma bardzo o czym...
Piotrze, piatek piateczek piątunio, łykend wiec sie łyka nie ma czasu na pisanie jak Iga gra a dzis gra to na SB jest dyskusja. No i Dark na urlopie to nie ma komu sie przy....ć A i Grafcio dawno nie wpadał wiec posucha. Ale cierpliwi bedą nagrodzeni, spokojnie
taki dobry wątek był dowiedziałem się z niego, że jestem komunistycznym złogiem i beneficjentem owego systemu posucha, obkupili się ludziska, wszystkiego nauczyli, to i słuchają zamiast gadać...
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)